Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dorina névhez milyen hangzású...

Dorina névhez milyen hangzású vezetéknév illene?

Figyelt kérdés
Épp kitalálok egy karaktert és szeretném ha hangzásra jó neve lenne. Dorina lenne a keresztnév viszont vezetéknévben elakadtam. Tudom ez nem annyira fontos de nekem az.:) Nyilas vagy Kocsis hangzású illene hozzá szerintem. Szerintetek még milyen vezetéknév illene hozzá? Gondolkoztam még Zsigmondy-val is de ezzel valahogy nem passzol, Rónai esetleg de ez se igazán talán a R hangok miatt..Olyasmit szeretnék ami tökre átlagos de közben egyedi.

2022. máj. 29. 06:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Domilián Dorina. Ezt most fejlesztettem ki ezt a nevet, nem tudom, létezik-e már. Szerintem nem_rossz.
2022. máj. 30. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 akkor már legyen Mata Dorina, az olyan jó spanyolos.
2022. máj. 31. 00:03
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

A mata az ölni spanyolul és biztos arra utal hogy megöli az ember jókedvét. Kell egy bizonyos spanyoltudás és egy nagy adag IQ hogy megértse az ember mennyire veszélyes olyan vezetéknevet adni ami a halálról szól. De én perfekt tudok spanyolul mert megtanultam a honlapon és nagyon magas IQ szinten állok, ezért elmagyarázom. A kefirt beleönti az iskolatáskába és minden úszik a romlott kefirben, a könyvek és a füzetek fúj büdik lesznek és mindenki csúfolja őt és ő már kínjában kitalálja hogy mondja hogy Márta-Márta de dallamosan hogy menő lehessen és itt a weboldalon kigúnyolgatják érte. Közben Dorinát meg Dorcinak becéznék és mondanák Dorci én Morci vagyok és nevetnének aztán Dorina kakaót is kapna.

2022. jún. 3. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajnal kilenckor így beállni bakker
2022. jún. 3. 13:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Sándor
2022. jún. 3. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!