A (nagyon) szép lányoknak elviselhetőbb az élet? Több mindent megkapnak? Hogyan ne legyen egy átlagos ember irigy rájuk?
Mikyen szomorú, a férfiak is válogatnak és nem ugranak rátok azonnal...
Amúgy igen, nekem is egy okos, kreatív, szomszéd lány típusú barátnőm van és szeretem őt. Nem kellene se bombanő, se átlag alatti.
Férfi vagyok, de azért tudnék nyilatkozni erről a dologról. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire együgyűen meg egysíkúan látnak mindent…
A szép lányoknak is megvan a maga bajuk. Nem kell piedesztálra emelni rögtön őket!
Milyen lehet úgy élni, hogy csak azért kedvesek veled meg keresik a társaságod mert jól nézel ki? Miután elmúlik a szépség már el is dobnak, mint egy egyszer használatos valamit, a csaj meg fut pszichológushoz mert magányos lesz, alig keresik már őt, nagyon durván beüt nála a krach(tapasztalat)! Egy igazán szép nőnek pokol az élete, ezt jó lenne felfogni!
Folyamatos szexuális zaklatás az utcán, folyamatos szexuális zaklatás az interneten, ráadásul olyan ismerősök írogatnak neki folyamatosan, akiket a háta közepére nem kíván. Folyamatosan nyomulnak rá és már elege van, hogy nincs egy nyugodt perce, mert mindenhol egy szép “pipihusinak” nézik! Dióhéjban ennyi.
Micsoda élet!
Szinte kivétel nélkül az összes igazán szép lánynál felnőtt korára kialakul egy szorongás. Ha nem alakul ki, akkor vagy nem is volt szép csak valamiért egy adott átmeneti időszakban körülrajongták, vagy hihetetlenül nagy önbizalma volt (ami nagyon-nagyon ritka), vagy
hát… egy k. volt. Bocsi.
Ez is olyan sztereotípia, hogy akinek van pénz dögivel az tuti boldog. Hát nem! Nagyon nem! Szép modern ház és szép modern autó, onnantól kezdve minden csak bónusz! Nem tesz hozzá a boldogsághoz, hogy van 300 ingatlanod és 50 autód, mert az már nem létszükséglet! Ez egyszerű pszichológia. Ráadásul a nagyon gazdagoktól elvárja a família, hogy segítsenek az elesett rokonnak is (meg amúgy mindenkit…).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!