Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon a fiatal felnőttek hány...

Vajon a fiatal felnőttek hány százaléka alszik plüssállattal? Ez megmarad életük végéig is? Te alszol valamilyen plüssállattal? 23F

Figyelt kérdés

2022. máj. 25. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem alszom velük, viszont 2 évvel ezelőttig gyűjtöttem őket. Több mint 100 db van itthon. 😁☺️😍

31N

2022. máj. 25. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Aludni velük? Ezer éve nem, tán olyan 6-7 évesen utoljára. Ellenben a szobában most is figyel pár a sarokban. 26F
2022. máj. 25. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, mi igazi kutyaval alszunk, de olyan mint egy pluss, ha arebb teszem, fel sem tunik neki, es alszik tovabb, sok vizet nem zavar. Kb. 16 eves koromig aludtam egy pluss bikaval, az volt a kedvencem.
2022. máj. 25. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem és soha nem is aludtam plüssel. Érdekes, mert tini koromban egy nagypárnával aludtam, mármint azt ölelgettem, de olyan 20 éves koromra teljesen leszoktam róla. 🤔 Már csak magammal alszom.
2022. máj. 25. 22:16
 15/18 A kérdező kommentje:

“ Anyum nyugdíjas és 84db koalával alszik! :D Ha minden jól megy és lejutok, hétvégén már 85-el!”

Hogy fér el annyi az ágyban ?:D nekem 2 build a bear plüss van az agyamban egyszerre, jelenleg egy cica és egy róka pizsiben :D

2022. máj. 25. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
En idos felnott vagyok, de nem demens. Egy puloveres renszarvas es egy bebi orangutan van az agyunkban. A ferjem se tudna mar nelkuluk aludni. Szerintem. Atolelni jo, de ebredesnel ranezni is.
2022. máj. 26. 02:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg plüssöm van, konkrétan kettővel alszom, de van több tucat kisebb-nagyobb is a matracon (zsákban és összecsukható szennyestartóban), és ez még nem is teljes gyűjtemény.
2022. máj. 26. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is plüssel alszom, vagy esetleg megfogok egy nagyobb párnát és azt ölelem. Nem tudok úgy aludni, hogy ne ölelgessek valamit, annyira megszoktam. Szerintem 60 évesen is plüssel fogok aludni :D
2022. máj. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!