Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Drogériában szoktatok vásárolni?

Drogériában szoktatok vásárolni?

Figyelt kérdés

Melyik drogériát szeretitek jobban, illetve milyen termékek megvásárlására szoktatok betérni?

Mik azok a dolgok amiket drogériában vásároltok?

2022. máj. 19. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
A drog rossz, értem?
2022. máj. 19. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Betét, WC illatosító, gyanta, gyantacsík, vitaminok/pezsgőtabletták. Ezeket mindegy milyen drogeriában veszem, ami közelebb van.

Tisztálkodószerek közül testápolót, dezodort, sampont, balzsamot, tusfürdőt mindig Déemben veszek. 99,9%ban.

Sima szappant, akkor ha úgy alakul és arra járok, egyébként sima supermarketben vagy sarki boltban.

2022. máj. 19. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Csak a dm, (ha az zárva akkor Rossamann), ezen kivul 100 as boltok.

Általában a hajpakolás miatt megyek(az a legek legje ami csak a dm ben van, apro kiszerelésű), neha egy egy BB krémalapozó, vagy korrektorok miatt.

A százas boltokban vannak viszont olcson szemhejtusok szájfények ruzsok labellok csatok hajgumik krémtusfürdők, hajfestékek, esetleg szemoldokcsipesz, ragaszthato műkörmök, mindenféle ilyesmi.

Es hiaba a marka meg drágábbak mashol, sajnos nem egyszer a százas bolti jobb minőség..

2022. máj. 19. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

A Rossmannban vettem egyszer abszolut foliásan lezárt szemhejtust ami antibakterialis, allergiasoknak is jo, extrem drágán, erre egy beszáradt minősithetetlen sz.r volt ami megcsak nem is fogott a azemhéjra ellentetben egy pár száz ft-os szemhejtussal.

Ilyen alkalmakkor azert rendesen csalódni tudok.

Es nem egy ilyen esik meg.

2022. máj. 19. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem sok dolgot veszek ott. Dekorkozmetikumot szeretek onnan venni, mert kipróbálgathatom...

Ha van termék, ami egy az egyben megtalálható a kínaiban, mint a mosószer, borotva, sampon (ugyanaz a márka), akkor azt onnan veszem. Olcsóbb.

Arcápolási termékeket kizárt, hogy drogériában vegyek, nem vagyok hülye, hogy ezer forinttal többet költsek rájuk darabonként, ha netről könnyebb összepakolni pl Skinsmartról vagy Deciemről. 😂 Meg nagyon sok olyan terméket használok, ami inkább gyógyszertári, de azt is online rendelem.

Pár különlegesebb dologért be szoktam nézni pl egy nagyobb Müllerbe, de az ilyen DM meg Rossman nekem nagyon kiesik már. Csak sajátmárkás termékekért megyek szinte.

2022. máj. 19. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván szoktam. Háztartási cikkeket, kozmetikumokat. Dm-be és Müllerbe járok gyakrabban, de van, hogy a Rossmann esik útba.
2022. máj. 19. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

DM-be járok. Ott szoktam venni szinte mindent ami alapvető tisztálkodási szer...sampon, balzsam, hajpakolás, deo, tusfürdő, parfüm, tampon, fürdőbomba (ez nagyon fontos!), meg sminkcuccok.

Azért szeretem, mert sokszor akciós egy csomó minden, gyűlnek a pontjaim és ha nem felejtem el a kártyám kódját, akkor van, hogy féláron veszek mindent.

2022. máj. 19. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Persze, kézkrém, szemceruza, szempillaspirál, dezodor, hajbalzsam, arcradír, arcmaszk, parfüm, lábpuhító, testápoló és fogköztisztító kerül a kosaramba. Mondjuk az arcmaszk már régóta nem, vettem egy gépet, ami kitisztítja az arcomat, azóta a maszkra nincs szükség.

A fogköztisztítót a DM-bem veszem, a többit vagy DM vagy Rossman, ahova épp beesek.

A fogkefe, fogkrém, szájvíz, borotva, betét akárhonnan jöhet, akár a közértből is.

A tusfürdőt meg a sampont szeretem a kínai üzletekben megvenni, mert a tusfürdőből pl van csokiillatú vagy más különleges és néha a samponból is rábukkanok valami érdekességre de azt is néha a drogériákban veszem.

A fogselyem az mindig a Tescoból jön, nem kísérletezek. A fogszabályzóm miatt egy márka jöhet csak szóba, a többit vagy nehéz befűzni vagy beleakad a brekettekbe és szétfoszlik aztán egy év kirángatni onnan.

A Tescoban tudom hogy mindig van belőle ezért azt csak ott veszem.

2022. máj. 19. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
DM és Müller, ahol sampont, szemceruzát, dezodort szoktam venni, illetve arctisztító maszkot. Fogkrémet, fogkefét, tusfürdőt és betétet máshol is nyugodt szívvel megveszek. Az utóbbitól eltekintve a többit úgyis variálni szoktam, de a betétből nem engedek.
2022. máj. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!