A magyaroknak milyen jó tulajdonságai vannak úgy általában? Van-e egyáltalán ilyen?
Lássuk csak...tatárok, törökök, Világosi fegyverletétel, Trianon, két világháború, nácik, ruszkik, Rendszerváltás --> Ausztria szétlopása --> magyarok össznyugat-európai megbélyegzése, Orbán király...
"Milyen volt e nemzet dicsősége? Nem tudom már..."
#9 Magyarokra jellemző jó tulajdonságokat szerettem volna.
#10 A válaszod megfogalmazasa szerint te nem vagy magyar. Ha ez a vélemenyed miért kéne pl mondjuk szeretni téged?
Én nem mondtam, hogy szeretnéd kellene engem 😳
Nézegesd a magyarjaidat milyen szépek, kedvesek, okosak:
1. Nem járok ezen kívül más "fórumra"
2. Engem nem gyűlölnek a magyarok.
3. Bizonyos % magyar vagyok de egyre jobban szégyenlem néha.
4. 👍😄 Most bizonyítottad be a 14# hozzaszólásoddal, hogy milyen gonoszak, aljasak a magyarok és rosszat akarnak a másiknak.
Nem is kellett volna ezt a kérdést feltenned, elég lett volna tükörbe nézned 🤗
-Nagyon jól tudunk főzni, a konyhánk változatos, rengeteg féle étellel és fűszerezéssel
-Leleményesség, kreativitás
-Kevésbé felszínes kommunikáció. Ebben nem vagyok biztos, de nekem az a tapasztalatom, hogy nálunk kevésbé elterjedt a "szia hogy vagy? képzeld tegnap...." kezdetű beszélgetés, amikor a másik megkérdezi hogy vagy, de igazából vagy nem vár rá választ, vagy max annyit, hogy "jól, köszi".
-Nagyon jól tudunk főzni, a konyhánk változatos, rengeteg féle étellel és fűszerezéssel
Ez egyéni preferencia, szerintem csak mi tartjuk ekkora számnak a magyar konyhát.
-Leleményesség, kreativitás
Ugyan ezt mondtuk, csak angolul. (Mint a többi keleti ország, csóró, leleményes, jég hátán és megél)
-Kevésbé felszínes kommunikáció. Ebben nem vagyok biztos, de nekem az a tapasztalatom, hogy nálunk kevésbé elterjedt a "szia hogy vagy? képzeld tegnap...." kezdetű beszélgetés, amikor a másik megkérdezi hogy vagy, de igazából vagy nem vár rá választ, vagy max annyit, hogy "jól, köszi".
Ezt nem is tudom hogy értelmezzem, de szerintem még te sem. Ez simán bullshit.
13-as Ebben minden benne van XD
Le is mentettem ezt a videót mert naggyon jóóóóó és ennyi az agya a nagy ősmagyaroknak🤦♂️🤦♂️🐏🐏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!