Hol találhatóak a jó emberek?
Hol találhatóak a jó emberek, akiknek minden cselekedetük, tettük, gondolatuk, felfogásuk az jó?!
A jó tudom kicsit bonyolult fogalom, de álltalában minden ember jó, vagy legalábbis tudja mi az a jó.
Csak nem mindenki jó (hiába tudja mi az), és a jobbféle jó emberek meg fogalmam sincs, hogy hol vannak. Tán az országban sincsenek... de ha mégis..:)? Akkor hol?
Hogyan keressek jó/jobbféle embereket?
(Én is jónak tartom magam, s a környezetem is:)
4# Nekem is vannak néha ilyen megérzéseim...
Mert ha mondjuk a jóságot társítjuk a gazdag léttel, akkor azt én még Magyarországon nem tapadztaltam meg, vagy ha igen is, akkor sem egy hosszú vállalkozás eredményeképpen...
Szóval hol vannak a jó emberek?
Első lépés:
A világot ne akard felosztani jókra és rosszakra, a világ nem fekete meg fehér. Tessék árnyaltabban gondolkodni.
Ha te csak a ,,jó" embereket keresel, akkor kezd a keresést valami Disney mesében mert a valóságban senkisem csak jó, vagy csak rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!