Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ébredés után mit szoktál...

Ébredés után mit szoktál csinálni az első órában? Van valamilyen reggeli rutinod?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy?

2022. máj. 9. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Szenvedek, és azon gondolkozom, hogy miért vagyok még mindig életben.
2022. máj. 9. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha 7:30 után szól az első ébresztő, akkor nem vagy enyhén szoktam álmos lenni.

Ha 7 előtt, pláne, ha zsinórban egymás után, akkor elmondhatatlanul álmos vagyok. Eleve a második-harmadik ébresztő az, amire fel is ébredek.

Lassan kelek ki az ágyból, ha később keltem, azért, mert jár, hogy rákészüljek az aznapi mókuskerékre. Ha korán keltem, akkor azért is, mert nem tudok magamról az álmosság miatt.

Ha home office van, reggelit készítek.

Ha iroda, akkor fogmosás, öltözés, szendvicskészítés, ha korán kellett kelni, mindezek konkrétan félálomban, köztük konkrét mikroalvásokkal.

Nem kávézom, pláne nem reggel, nem hatott soha és nem is szeretem.

29N

2022. máj. 9. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Vannak ám okos megoldások a nehezen ébredésre, hirtelen ezeket találtam, de van még.

[link]

2022. máj. 9. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Szokásos reggeli készülődés és egy óra múlva bent vagyok a munkahelyemen
2022. máj. 9. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első ébredés után úgy egy órán át az ébresztőket nyomkodom ki 7-8 percenként, általában anélkül, hogy különösebben képben lennék, hogy mit is csinálok. :D Egy óra után nagyjából már felfogom, hogy azért szól az a szar, mert tényleg fel kéne ébrednem rendesen. :D 38N
2022. máj. 9. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

13

Ha hirtelen ki is akarnék kelni az ágyból, valószínűleg annyi történne, hogy nagyon rossz lelkiállapotban lennék, de ugyanúgy álmosan.

Lásd kikelés után félálomban mosok fogat és be-bealszom, néha álmodom is picit.

Egyetlen megoldás erre a több alvás és a később kelés, legalábbis ha a munka engedi és amíg nincs család.

2022. máj. 9. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Általában az ébresztő után 10 percig ébredezek/ átfutom a napi teendőket, megnézem jött-e valami fontos email, üzenet, majd fogmosás, öltözködés, reggelizés és fürdőbeni készülődés. Ezután átfutom a táskám, majd elsétálok a buszpályára.

Az ébresztőm megszólalása után pont egy órával később indul a buszom, de már egyre nehezebb a reggeli kelés és sajnos egyre többször kicentizve érek oda.

Hétvégenként, szünetekben tovább alszom, és hosszabb ideig ébredezek, majd megnyitom a gyk-t és kávé mellett, ráérősen, olvasgatom, és telefonozok.

2022. máj. 14. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!