Közös jakuzzis meztelen fürdés ellenkező neművel már jelent valamit? Mert semmi se történt azt leszámítva hogy a lány hajlandó volt velem együtt pucéran fürdeni
10-ből 9 esetben valszeg jelent valamit, de őszintén, ha szingli lennék, és lenne egy fiú haverom, én se nagyon zavartatnám magam, ha pucéran kéne fürödjek előtte, mert pl nincs nálam bikini.
Ez csak test, hús, ilyet mindenhol látsz, hát nem egy haverom/barátom előtt fogok én sem szégyenlősködni.
Ez nagy tévedés mert a nudista se vetkőzik nem nudista előtt, ez evidens.
Én is voltam nudi strandon, ott mindenki pucér, de attól nem vetkőzöm a nem nudi strandon.
Nagy tévedés! Egy nudista legszívesebben mindenhol meztelenül lenne
Kevered a dolgot a naturistával
Másrészt a csávó is meztelenül volt így érthetetlen és értelmetlen a megjegyzésed!!!!
Kötekedni jársz ide?
5-6-ra:
Ha annak a nőnek egy csöpp sütnivalója lenne, akkor végiggondolná, hogy abból a férfiból mit vált ki, ha levetkőzik előtte. Jól írta 5-ös, hogy nagyon nem mindegy, hogy EGYMÁS KÖZÖTT vetkőznek le, vagy ellenkező nemű kívülállók előtt, akiket felajz a látvány.
Hogy jön ez ide?
Nem ez volt a kérdés.
Ámúgy meg úgy tűnik nem ajzotta fel, de az mindegy is
Miért kéne mindenkinek másoknak megfelelni? Főleg ha kettesben vannak
Azt csinálnak mait akarnak. Nekem úgy tűnik a kérdezőnek sem volt ellenére a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!