Hangosan vagy halkan sírtok?
Én némán.
Túl nagyok az érzéseim. Nincs hang, ami kifejezné őket.
Igyekeznék halkan, mert utálom ha felhívom magamra a figyelmet és mindenki odajön sajnálkozni meg szánakozni. Ezeket legszívesebben privátan oldanam meg.
Tehát igyekeznék halkan csak nem sikerül 😅
Engem úgy idomítottak, hogy nem szabad sírni úgyhogy a könnyeim is visszatartom.
Gyerekkoromban verést kaptam ha a sírás legkisebb jelét mutattam.
Egyszer bőgtem hangosan albérletben. Délutános műszak után gyanútlanul átmulattam az éjszakát a munkatársaimmal, és mikor hazaértem reggel hat körül, anyukám felhívott, hogy meghalt a nagymamám. Belefúrtam a fejem a párnába, hogy azért annyira ne legyen hangos, nehogy rámhívják a szomszédok a rendőrséget, de konkrétan akkor részegen nem tudtam nem bömbölni emiatt.
Azt hittem, hogy lakótársam már rég elment dolgozni (hétköznap történt a dolog), hetekkel később mondta el, hogy azt a napot pont kikérte, és még be is nyitott hozzám, hogy letoljon, hogy mit zajongok kora reggel, aztán mikor nem reagáltam a kopogásra, benyitva meg látta, hogy magzatpózban bömbölök egy párnába, és nem veszem észre, akkor inkább lenyelte a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!