40 év most akkor a legjobb vagy már nem a legjobb életkor?
Erről van egy ellentmondásos "megállapodás" a társadalomban, egyesek szerint ezek legjobb évek mert mindened megvan, válogathatsz nők, pasik között de van akik azt mondják, hogy ekkorra már ronda vagy, beteg vagy, jó nőket, pasikat nem kapsz meg, elváltál, minden szar.
Akkor most mi az igazság?
11 Húzzál...
Mit tudod te, hogy mi lesz majd veled 40 évesen!
Én 20-25 évesen sosem buliztam és mostanság 40 évesen egyáltalán nem árt meg a buli.
(Mondjuk mi, Bakok általában későn érünk, de nem is baj! Mottó: "Nem félsz az időtől? - Nem. Én magam vagyok az Idő.")
9. és 10. válaszoló voltam amúgy
Szerintem attól függ.
Ha az embernek van pl 2 gyereke, mondjuk 8 és 10 évesek, még együtt van a férjével, olyan lakhelye van, amilyet akart (pl kertesház), jó munkája, valahogy meg tzdták oldani, hogy idejük is legyen, rendszeresen sportolnak, az egészségi állapotuk tűrhető (itt nem a teljes egészségre gondolok, mert az szvsz huszadrangú és nem a teljes gyógyszermentességre), akkor nagyon jó lehet. Messze nem abban az élethelyzetben vagyok, de azt tippelem, hogy akár a legjobb életszakasz is lehet ideális esetben.
De ha rohannak a gyerekekkel, semmire sincs idő, pénz se igazán, akár durvább betegségek, akkor nem jó.
Ha kisiklott az élete, egyedülálló évek óta vagy nem volt tartós kapcsolata, az... Nem olyan jó. 😐
Testileg viszont már tré. Már jócskán benne van a középkorúságba. Legalábbis én pl a 3. X előtt állok és kivagyok emiatt idegileg. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!