Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted egy nő hány kg-ig...

Szerinted egy nő hány kg-ig számít vékonynak?

Figyelt kérdés
170 cm körüli, átlagos magasságú nőt vegyünk alapul.
2022. ápr. 26. 15:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%

Akár 70 kilóval is, ha az nem hájból van.

Lásd pl én 68 kg vagyok ezzel a magassággal és egy deka fölösleg nincs rajtam (36-os ruhaméret jó rám).

2022. ápr. 26. 15:13
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Soha nem járkáltam mérleggel. Inkább a szem mérték ami mindíg nálam van.
2022. ápr. 26. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:
7%
48
2022. ápr. 26. 15:18
 4/22 anonim ***** válasza:
33%
170 centinél szerintem 50-56 kiló között kb.
2022. ápr. 26. 15:18
 5/22 anonim ***** válasza:
47%
Egyénfüggő, de úgy 55 kiló alatt szerintem mindenképp. Van aki 60 kilósan is. Ezt a kifejezetten vékonyra mondom, amiről a kérdés is szól. Normál alkatú olyan 68 kilóig lehet, ha nem sportol/edz. Ha izmos, akkor nyilván ennél több is belefér.
2022. ápr. 26. 15:21
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem feltétlen a súly a mérvadó igaza van az 1-es válaszolónak hanem a testfelépítés.Nem a kg-t kell nézni hanem a cm-ket.Én is mikor életmódváltásba kezdtem nem mindig a mérleget bújtam hanem vettem egy mérőszalagot és mértem magam hetente.

Centikben hamarabb mutatkozott a különbség mint a súlyomban pedig mentek le a centik úgy rendesen.Az összkép a legfontosabb.Attól hogy valakin esetleg van egy kis felesleg még lehet csinos ha úgy öltözködik.

Szerintem egy 170 cm-es nőnek 60-70 kg belefér.

2022. ápr. 26. 15:22
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Most pontosan mit értünk vékony alatt? Mert pl. amit előttem írtak, az 50-56 kg, meg az ilyenek, az az én szememben már nagyon sovány, szóval számomra az olyan sovány, hogy már inkább az egészségtelen kategóriába tartozik lassan. Mert pl. az 50 kg ilyen magassághoz az már BMI alapján is nagyon sovány. Szóval az olyan súly szerintem nem szimplán vékony, hanem már egészségtelenül sovány. Szóval nem mindegy, hogy most egészséges vékonyságról beszélünk, vagy inkább már lassan egészségtelenné váló soványságról? Szerintem 55 kg a nagyon minimum egy 170 centis nőnek. Azalá az egészsége miatt se menjen, illetve szerintem kinézetre is már az a csont és bőr kategória. Szerintem 60-70 kg simán belefér.

De amúgy nem is tudom, nem csak a szám számít. Ha valaki edz, formás, több rajta az izom, akkor lehet, hogy hiába nem 60 kg, akkor is vékonynak néz ki.

Én például 171 centi vagyok, 67-68 kg, még pár kg fogyás esetleg tervben van, de azért így is okésnak érzem magamat. Ruhaméretben pedig S-es ruhák, 36/38. Szóval na, én nem érzem úgy, hogy innen annyira fogynom kéne.

2022. ápr. 26. 15:29
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem a számokat kell nézni, mert mindenkin máshogy oszlik meg, az a lényeg, amit látsz, amikor tükörbe nézel, meg amikor mások rád néznek (persze reálisan kell megítélned magad). Nemrég megtudtam egy ismerős lányról, aki pár centivel magasabb nálam és 1-2 évvel fiatalabb, hogy 60-65 kg, amit soha nem gondoltam volna, azt hittem 50-55 körül van, sokkal kevesebbnek tippeltem volna. Mégis tök normál alakja van, nem kövér. Én meg most leírom, hogy mennyi vagyok, mindenki azt fogja mondani, hogy ez iszonyú kevés és igaz, hogy az elmúlt 1,5 évben fogytam kicsit, de 51 kilónál soha nem voltam több. Most 45 kg vagyok, 163 cm és 19 éves. És nem vagyok csont és bőr, vékony vagyok, de teljesen normál alakom van, nem lóg a bőröm és nem állnak ki a csontjaim... De szerintem 170 centihez 50-55 kg minimum kell.
2022. ápr. 26. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az egyessel. Anyukám 182 cm és 79 kg, de egy deka felesleg sincs rajta. Ellenben szenvedélyesen súlyzózik, mellé szigorú étrend, protein. A kg csak egy szám :)
2022. ápr. 26. 15:46
 10/22 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
2022. ápr. 26. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!