Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire gondolsz mikor bárhol...

Mire gondolsz mikor bárhol sétálsz?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudtam rendesen megfogalmazni a kérdést, de lényegébe csak arra vagyok kiváncsi hogy mennyire gondolsz arra hogy a körületed lévő embereket zavarod-e?Nem feltétlen irritálásra gondolok, hanem mondjuk arra hogy azt gondolják hogy követed őket vagy valami ilyesmi?

2022. ápr. 22. 22:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 22. 22:25
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nincsenek ilyen gondolataim, mondjuk nem is szoktam követni senkit :d...nem is zavargolódok, ha ilyeneket csinálnék biztos gondolnék amúgy rá.
2022. ápr. 22. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarnak, nem gondolok ilyenekre.

Dalszöveget, verset mondok magamban. Visszagondolok vmi emlékre. Azon gondolkodom, ahova megyek. Ilyesmik.

2022. ápr. 22. 22:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jutnak eszembe ilyenek. Az épületeket, természetet figyelem, attól függ, hol vagyok, a kutyámat, ha ő is velem van.
2022. ápr. 22. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy látom a sok embert mindenfelé, eszembe jut, hogy ott vannak a hasukban a beleik, és tele vannak szarral, és azt hozzák-viszik magukkal mindenhová.
2022. ápr. 22. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre és bármire. Séta közben tudok leginkább gondolkodni.

De az még sosem jutott eszembe, hogy zavarnám az embereket, mivel igyekszem kulturáltan viselkedni. Ha meg valakinek üldözési mániája van, azon én úgysem tudok segíteni.

2022. ápr. 22. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Seta kozben elfelejtem, hogy en vagyok en. Gondolom, a futasnal szokas erezni igy. Nagyon gyorsan nagyon sokat megyek, megsem megyek neki senkinek. Flow elmeny. Egyedul, sajat sebesseggel mukodik igy.
2022. ápr. 22. 23:18
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Arra gondolok, hogy ne nézzek senkire, próbáljak meg normálisan sétálni és észrevétlen maradjak. Nem szeretek emberek közt lenni. Szorongok tőle, ezért gyakran egy szimpla kisvárosi séta is nehezen érint.
2022. ápr. 22. 23:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Na örülök neki hogy csak én vagyok ilyen zavart, 2-es nem azért gondolok rá személy szerint mert én csinálom.Csak átlagnál paranoiásabb vagyok és miután arról leszoktam hogy azt higyjem mások követnek, azóta azzon gondolkodok hogy mások is vannak-e így.Bármennyire egyiknek sincs alapja.
2022. ápr. 22. 23:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igyekszek távolságot tartani a zemberek közt, pont ezért is.

Nem szeretek a szemükbe nézni, felvenni a kontaktust velük.

2022. ápr. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!