Aki azt mondja, hogy másik neműnek érzi magát, annak kell erről valami igazolás, hogy a másik wct használhassa?
Nő vagyok és elgondolkodtam egy kiránduláson ezen. Még a gimis éveimben mentem és megálltunk egy benzinkútnál ahol rengeteget álltam sorban a wcn, mert a buszról és máshonnan rengeteg lány és nő beállt a sorba és akik bementek sokára jöttek ki, aztán, amikor kijöttek, megálltak a kézmosó előtt és hosszasan nézegették magukat a tükörben, beszélgettek a barátnőkkel szóval kezet mosni vagy elférni se lehetett tőlük.
Mire kijutottam a wcről már sietni kellett vissza a buszhoz.
(Engem azért is zavart, mert a többi lányhoz és nőhöz képest én nagyon gyorsan végzek a wcn, ezt meg is szokták nekem jegyezni.)
A fiúk+férfiak meg rég végeztek, nem volt sor, azt láttam, hogy valaki bemegy és 2 perc múlva ki is jön.
Szóval, ha egy nő nem akarja az egész pihenőt sorban állással tölteni esetleg sürgős is neki és nem pepecselős, gyorsan végez a wcn, bemehet a férfi wcbe azzal a szöveggel, hogy ő férfinek érzi magát vagy erről kell, hogy legyen egy papírja is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!