Ez valóban igaz lenne?
Ha pinát keresel, annak megvan az ára nyilván.
A társától meg az ember kölcsönösen kap dolgokat. Ha te nem akarsz emberi kapcsolatokba fektetni, akkor fizesd csak a qrvát, más nem való neked
Aki így áll hozzá, annak nincs ingyen.
A normális férfiaknál teljesen más a helyzet.
Pl én egy ilyennel soha nem állnék össze, aki ilyen módon gondolkodik a nőkről, ahogy a kérdésben írtad. De akikkel valaha is kapcsolatban voltam, ott egyenlő partnerként kezeltük egymást, nem valami üzletet bonyolítottunk.
Soha nem engedtem semmit fizetni, dolgozó, felnőtt nő vagyok, el tudom magam tartani. Abszolút nem volt pénzügyi vonzata egyik kapcsolatomnak sem.
Akinek meg a nő csak egy punci, meg abból indul ki hogy fizetni kell érte, az nem is csoda hogy olyan nőket vonz be akiknek valóban fizetni kell, mert a normálisak messziről kerülik az unintelligens pasikat.
Kérdező: szerintem szomorú, hogy (önmagad számára) ennyire sarkosan akarod leegyszerűsíteni a társtalálást, a másik nemet...
A párkapcsolat (MINDKÉT félnek) pénzbe kerül, vannak közös célok stb...
Szerintem egy kétségbeesett, megkeseredett ember lehetsz.
ma 14:30
Amit kiirtam egy másik kérdésnél olvastam,tehát nem én irtam,ha nem hiszel nekem akkor dobom a linket.Szeretek ilyen kérdéseket ki irni,mert akkor szembesitem a válaszokkal a kommentelőt.
Ha ennyire bele szeretnénk magyarázni, akkor semmi sincs ingyen.
A gyermekáldás sincs ingyen, hisz egy gyereknek rengeteg midnent meg kell venni, hogy el lehessen látni.
Egy kapcsolatban pedig mindkét fél ideális esetben nagyjából 50-50-et ad bele a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!