Mit lehet kérdezni egy tiktokostól ha mindenen felháborodik?
Figyelt kérdés
Két hete követek egy tiktokost. Nem tudtam róla semmit, de ha valaki megkérdezi tőle, hogy hol laknak, vagy hány évesek akkor ordibál. Azt se szabad megkérdezni, hogy mi volt a húsvéti menü, vagy mit csináltak ma. Mindig mondja, hogy kérdezgessék nyugodtan, de akkor mit?
Eddig nem mertem írni neki, mert kitilt mindenkit ha idegbeteg lesz.
2022. ápr. 18. 21:28
11/13 anonim válasza:
Semmit, ne állj szóba kínaiakkal. Tudod, kommunizmus, koncentrációs táborok, népirtás stb.
12/13 anonim válasza:
Tele lett a tiktok ilyen putris, iskolázatlan egyénekkel. Purdé bömböl a háttérben, mindenen megsértődnek, esetleg még más hasonszőrűeket behívnak a liveba aztán együtt oltogatnak mindenkit.
13/13 A kérdező kommentje:
Akiről írok, ő már bőven felnőtt. 40 feletti.
Nem ismerek még sok mindenkit, mert új vagyok tiktokon.
2022. ápr. 19. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!