Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakiről durva pletykákat...

Ha valakiről durva pletykákat hallotok, elhiszitek egyből, vagy elosztjátok kettővel a hallottakat?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 18. 08:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elosztom, mert az emberek hajlamosak túlzásba esni, csak azért, hogy minél nagyobb csattanója legyen a mondanivalójuknak, "fúdetájékozottnak" tűnjenek.

Ezenkívül egy ember panaszkodása csak egyoldalú vélemény, a kibeszélt fél véleményéről és okairól semmit nem tudunk.

Ezért lenne jobb, ha mindenki befogná a pici pofaját, mielőtt megszólal.

2022. ápr. 18. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Rólam sok pletyka megy,mondjuk nem vagyok/voltam szent.Azzal nincs is bajom,mert megcsinaltam.De olyanokat tudnak kitalálni,hogy a hajam égnek áll.Fogalmam sincs honnan jön ez a rosdzindulat,meg hülyeség,normális embernek nem jut ilyen az eszébe.Ezért fenntartással kezelek minden pletykát,de nem is érdekel a más dolga.
2022. ápr. 18. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A néma mesélte a süketnek, hogyan látta a vak szaladni a bénát.

Amit hallok, összevetem saját tapasztalattal. Ha látok összefüggést TALÁN jobban hajlok arra hogy elhigyjem, amit mondanak. Úgy is mondhatnám, hogy "könnyebben kinézem XY-ból, hogy ....

De úgy összességében engem olyannyira hidegen hagy, hogy ki mit hogyan csinál (a pletykák által megcélzott témák), hogy tulajdonképpen mindegy, hogy igaz-e vagy sem, mert nekem egyik se szenzáció.

Ha esetleg mégis számít, akkor utánajárok, és hogy mit találok és mit tapasztalok E/1-ben, aszerint döntök a továbbiakról.

2022. ápr. 18. 12:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki mondja és kiről van szó.

Egyik ismerősről hallottam,hogy jóban van a testvére férjével.

Tudtam hogy nagy rohadék egy nő,de azt nem gondoltam,hogy képes ilyenre. Amúgy elváltak ez miatt,szóval a pletyka igaz volt.

De vannak olyan emberek akiknek kb. semmit nem kell elhinni mert a pletyka,hazudozás,túlzás stb. a lételemük.

2022. ápr. 18. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!