Mit gondolsz a 16 személyiségtesztről? Mi jött ki?
2022. ápr. 17. 23:18
11/11 anonim válasza:
INFP-T vagyok a teszt alapján. Volt, hogy ENFP jött ki, mert az intro-extrovertált skálán eléggé középtájékon vagyok.
Rám illik a jellemzés, meg a mémekkel is egyet tudok érteni, de én magamat valahogy nyitottabbnak érzem, mint a legtöbb INFP. Nem azért vagyok magamnak való, mert nem vágynék társaságra, hanem mert félek az emberektől és nem merek megnyílni, megfelelési kényszeres, szorongó nyomi vagyok.
Szerintem, ha pszichológus kikezelné ezt belőlem valahogy-vagy én változtatnék magamon valamilyen csoda folytán-akkor más lenne a teszt eredménye.
Öcsém is kitöltötte, ő INTP-A, nővérem edig INTJ-A lett. Apa és anya nevében is kutakodtam, apa ESTP_A, anya ESFJ_T. Nálunk mindenkire igaz nagyvonalakban a leírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!