Az olyan közwécénél, ahol becsületkassza van, fizettek? Ha igen, mennyit?
Becsület kassza?
Ha telfostam a vécét, akkor többet hagyok ott, vagy mi?
Nem szoktam mert kapnak fizetést az ott dolgozók és egyébként sem ők kapják meg extra pénz gyanánt hanem az üzemeltető zsebeli be.Ha ők kapnák esetleg meggondolnám a dolgot és adnék egy 100 Ft-ost mondjuk de így nem fogok.
Árkádban van így egyébként.
Én itthon egy szórakozóhelyen láttam ilyet meg egy sétányon (a sétányon egy étteremhez tartozott, de nyilvános wc is volt)
Szórakozóhelyen egy forintot sem fizettem, mert a szórakozóhely fogyasztó vendége voltam, nem igazán értettem, miért kéne nekem külön a wc használatáért is fizetnem.
Más is így volt vele, szóval a néni aki ott ült, szitkozódott, hogy milyen módi ez, hogy senki sem fizet a wc használatért, pedig illene. Gondolom az üzemeltető elvárta, hogy takarítónéni ne csak takarítson, de szedjen be pénzt aztán ha nem jött össze elég plusz pénz, a nénit vette elő, fenyegette a kirúgással meg a kevesebb fizetéssel.
A sétányon csak akkor fizetek, ha én nem vagyok vendég az étteremben, hanem épp arra járok, beszaladok. 50-100 forintot hagyok ott, egyszer hagytam ott 200-at, akkor nagyon meglepődött a néni, valószínleg 100 föé senki sem megy, ha vendég vagyok, akkor ugyanúgy gondolom, minek fizessek, főleg egy olyan helyen ahol egy ebéd egfőre 3000-4000 Ft fölött van.
Akkor fizetek ha tiszta, van papír, tudok kezetmosni és ha van ott valaki, wcs néni, akkor az kedves-e.
100 vagy 200, attól függ mi van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!