Lehet valaki annyira különleges, okos és meg nem értett, hogy azért nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Úgy értem ilyen különcök és meg nem értett zsenik. Akiket senki nem ért meg.
Jézust is azért feszítették keresztre, mert erkölcsi és intellektuális értelemben magasan a többiek felett volt?
Én is ilyennek tartom magam. 🤷♂️🤷♂️
2022. ápr. 11. 14:58
1/15 anonim válasza:
Elvétve biztos vannak ilyenek is, ha rossz környezetben vannak, de szerintem gyakoribb a "mindenki hülye és csak én vagyok helikopter" esete.
2/15 anonim válasza:
És miért tartod magad ilyennek? Azon kívül, hogy nincsenek barátaid, miben nyilvánul meg, hogy te magasan a többiek felett állsz? Nem gúnyolódom, ne értsd félre, valóban érdekel, hogy milyen ember vagy.
3/15 anonim válasza:
Önámítás. Nekem sincsenek rendes barátaim pedig nem vagyok egy összetett személyiség. Eléggé aszociális vagyok, a drámát se szeretem vagy ha másokhoz kell alkalmazkodni így többnyire egyedül vagyok inkább.
4/15 A kérdező kommentje:
Én tökéletesnek tartom magamat.
2022. ápr. 11. 15:04
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem barátkozik senki velem.. 🤷♂️🤷♂️
Pedig én vagyok az ötöslottó főnyeremény, a jackpot, az aduász, a vezér a sakktáblán.
2022. ápr. 11. 15:06
7/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy annyira túltoltad a dolgot, hogy ez így trollkérdésnek is gyenge próbálkozás.
8/15 A kérdező kommentje:
7: A kérdés nem rólam szól, általánosságban kérdezem.
2022. ápr. 11. 15:09
9/15 A kérdező kommentje:
A kedvenc virágom pedig a nárcisz..
2022. ápr. 11. 15:17
10/15 anonim válasza:
Lényegesen többen vannak azok, akik csak azt hiszik, hogy azért baszik rájuk mindenki, mert túl szépek/értelmesek/okoskák/ügyeskék.
Ismerek kiemelkedően okos, magasan képzett és mellé "gifted" embereket. Mindnek kiterjedt baráti köre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!