Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ismerkedésnél azt...

Ha valaki ismerkedésnél azt írja, hogy ilyeneket tol, de nem függő, csak szerinte ezektől jobban érzi magát, azzal nem is érdemes ismerkedni, vagy meg lehet próbálni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem dumálni egy sráccal, úgy tűnt, jól el tudunk beszélgetni, aztán viszont bevallotta, hogy számára megnehezíti a párkeresést az, hogy drogozik. Kérdeztem, mit tol, mert azért pl egy füvescigi nem olyan kategória, mint mondjuk a heroin, erre azt írta, hogy néha kokainozik, és gyakran használ amfetamint, metamfetamint és metilèn-dioxid metamfetamint. Én teljesen laikus vagyok ezekben, csak tinédzser koromban szívtam sima cigit, illetve próbáltam ki a füvet. Rendezett hátterű, káros szenvedélyektől mentes vagyok, de ha ezekről a szerekről le lehet jönni ( illetve ő hajlandó lenne rá), azért nem biztos, hogy kizáró ok lenne. Mennyire igaz ilyen esetben a,, nem vagyok függő” duma? :|

2022. ápr. 9. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Én nem drogos vagyok, de én is függő mástól. Tényleg kölcsönösen jól jártok, mert hiteget, ígérget és igazából saját magát is át fogja verni, téged meg pláne. Ez egy lose-lose helyzet.
2022. jún. 19. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Párom a kokaintol avressziv veszélyes, szakitanom kellett. De le tudja tenni hónapokra is. Honapokig is képes tisztán élni. De mégis visszamegy a droghoz aztán. (erős pszixhés függést okoz)

A haverja az elvonásiktol most lett öngyilkos.

2022. aug. 24. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!