Barátnőm miért hisztizik ha nem méregdrága ajándékot kap?
Figyelt kérdés
Karácsonykor sírt hogy nem kapott telefont, ő sose kap ajándékot, ez nem igazság... Végül kibökte hogy amúgy kapott egy pólót meg egy párnát, dehát az semmi, mert a tesói bezzeg. Most lesz a szülinapja és megint nem kap telefont (kinézett valami méregdrága iphone-t és már vagy egy éve azt akarja) és közölte velem hogy jahhhjjj ő megint nem kap ajándékot. Hozzáteszem az anyukája nem talál munkát és tudja hogy rossz anyagi helyzetben vannak, de akkor is csinálja. De ha mondom neki hogy jöjjön velem diákmunkára mert amúgyis járok és vegye meg magának, nem akarja.2022. ápr. 7. 12:46
11/13 A kérdező kommentje:
#10 romantikus értelemben. Az anyukája elég instabil érzelmileg, viszont az apukájával nagyon jóban van, sok idő töltenek együtt és ha valaki leszidja az mindig az anyja. Szóval nem mondanám hogy nem kap szeretetet, én legalábbis ezt látom/hallom ahogy meséli. Az egyik testvére karácsonyra laptopot és a másik tabletet kapott (hozzáteszem akkor az ő telója pár hónapos volt szóval semmi oka nem volt rá hogy lecserélje), azért írtam hogy "bezzeg a testvérei". 8# az hogy egyébként egyáltalán nem nevezném agyhalottnak, nagyon sok dolgot szeretek benne, csak a pénzhez való viszonyulását nem értem.
2022. ápr. 7. 13:40
13/13 anonim válasza:
Ha ilyen a pénzhez való viszonya, lesznek vele gondjaid még. Ha komolyodik a kapcsolat, tőled fogja elvárni azokat amiket most a szüleitől vár. Erre abból következtetek, hogy bár lenne lehetősége diákmunkára, nem vállalja, holott abból - igaz nem azonnal - de ki tudná gazdálkodni a telefon árát ha annyira akarná. Tehát ő úgy van vele hogy várja hogy készen kapjon mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!