Mi az oka annak, ha valakinek nincs semmi igénye a változásra?
#9 Ha jól vettem ki, az anyósáéknál lakott egy ideig, ezért a saját életkörülményeit is javítani kívánta.
Gondolom, más az, hogy egy szétrobbant alkesztanyát kicsit helyrehozni, mert éppen ott kényszerülök élni a feleségemmel, és más az, hogy egy vadidegen lakásában mit teszel.
Hát, sok oka lehet.
- Jól érzi magát a minden napokban, sokat mosolyog, vidám és jókedvű. Ha jól érzi magát a bőrében minek változtasson? Hiába akadna jobb fizetéssel és nagyobb felelősséggel, stresszel járó munka, ha nem vállalja el az nem ördögtől való.
- Félelem. Ez mozgat minden embert, sajnos. Félünk a változástól, sokszor (sőt, szinte mindig) a biztos rosszat választjuk az ismeretlen helyett, mert ez az alap hozzá állása az emberi fajnak a változáshoz.
- Lustaság. No comment...
- Nevelés. Ha igénytelennek nevelnek valakit, az nem fog magától megváltozni. Ha van motiváció (jobbára párkapcsolat vagy annak a lehetősége lehet ilyen) akkor változik az ember, de magától nem fog.
Szerintem usában több a hajléktalan (%os arányban) mint magyarban.
Meg az igénytelen is...
A választások margójára… :D
A 13-as nem áll messze a valóságtól. “Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt - már előrevetíti, hogy a jövőben is csak szenvedni fogunk, hát akkor minek is próbáljunk meg változtatni?
Ti amúgy hol laktok?
Én senkit nem ismerek aki így áll hozzá az élethez.
Nem kötekedésből, de jobban meg kellene válogatni az ismerősi köreiteket.
Semmi baj nincs a Magyar emberekkel, szorgalmasak, okosak, jó szakemberek és sokkal értelmesebbek (az én tapasztalataim szerint) mint a külföldiek.
Még az "alsó" (bocsi) rétegben is, egy magyar állat-tartásban dolgozó sima segédmunkás is kb. 10* szorgalmasabb és 100* értelmesebb mint egy indiai pl.
Az informatikusokról nem is beszélve.
Míg az usa beli kollégák saját magukat engedik hackelni napi szinten a rendezetlen, fertőző usa béli ip címekről, addig magyarban hatalmas rend és szabályozottság van. Magyar címről senki nem hackelget senkit, vagy ha megpróbálja pórul jár. Ellentétben akár a Német infra struktúrával. Ami gáz és szégyen az ottani infósokra nézve.
Szóval én akármerre nézek, a magyar emberek munkája igenis példa értékű.
Persze, vannak itt is kivételek, buták akik okosnak hiszik magukat, de itt inkább vezetői gondok vannak semmint dolgozói.
A kiöregedett semmihez sem értő volt párt tagok és az egyetemen a "nagyképűzést" egyetlen vezetői skillként megtanuló fiatalok vezetői készségek és képességek nélkül a kínálat jobbára. Persze kivételek itt is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!