Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hozz ilyenkor helyes...

Hogy hozz ilyenkor helyes döntést?

Figyelt kérdés
Van egy barátod, kölcsönösen kedvelitek egymást, számos jó élményt köszönhetsz neki, ugyanakkor sok fejfájást is okoz. Önző tud lenni, sokat veszekedtek és összességében több a rossz, mint a jó. Pont egy elég stresszes időszakodban vagy, jelenleg csak olyan emberre vágysz aki megértő, vagy legalább olyan, aki nem bosszant fel, ezért szeretnéd megszakítani vele a kapcsolatot. Csakhogy időközben kiderül, hogy rákos. Elkezdte a kemót, de még nem lehet tudni, hogy hatékony-e. Ilyenkor azt mondani, hogy hagyjuk a barátságunkat hogyan hatna?
2022. ápr. 5. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha idegesít akkor mit érdekel?
2022. ápr. 5. 19:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó, azért nem mindenki szrja le a másikat csettintésre, de lényegében igazad van.
2022. ápr. 5. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs igaza. Ha eddig kibírtad mellette, akkor most már várj, amíg egyenesbe jön.
2022. ápr. 5. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerinted betegen nem fogja idegesíteni? Fogod tudni hallgatni mi baja van?
2022. ápr. 5. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:

"Van egy barátod, kölcsönösen kedvelitek egymást, számos jó élményt köszönhetsz neki ... Önző tud lenni..."

Részedről nem lenne önzőség éppen most elfordulni tőle, amikor te is tudod, hogy az lelkileg megviselné, ami pedig a testi bajaira is rosszul hatna?... Tudod, különben nem tetted volna fel a kérdést...

2022. ápr. 5. 20:44
 6/13 A kérdező kommentje:

3. Egyik ismerősőm több hónapja kezelik kemóval de még mindig nem tudják, hogy segít-e vagy sem. Nem egy perc az ilyesmi.

5. Nem hiszem, hogy megviselné.

2022. ápr. 5. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom nálatok hogy megy ez, de ahol több a rossz mint a jó, ott az egyik amúgy is szrik bele jócskán az egészbe. Akkor a másik mit törje magát...
2022. ápr. 5. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze. Ha nincs az egészben semmi kemó, akkor tiszta sor.

Te valamiért mégis dilemmázol... Én értem, hogy miért. Azt nem értem, hogy miért akarsz úgy csinálni most, miután kiírtad a kérdést, mintha nem értenéd, hogy mi ebben a dilemma...

2022. ápr. 5. 21:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak elmélkedtem. Szoktam. Amúgy már el is felejtettem a kérdést.
2022. ápr. 5. 21:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Aha...
2022. ápr. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!