Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az rossz tulajdonság, ha az...

Az rossz tulajdonság, ha az ember néha mond viccelődve egy nem reális dolgot?

Figyelt kérdés

Sok ilyen probléma jön elő köztem és a rokonom között.

Például azt mondom, hogy lementem hatkor a boltba kenyérért, de nem volt nyitva a bolt. A rokon azt feleli, hogy hát, mert fél hétkor nyitnak.

Mire én nem azt felelem, hogy igen, láttam az ajtóra kifüggesztve a nyitvatartást, de valami miatt úgy emlékeztem, hogy hatkor nyitnak,

hanem viccelődve azt reagálom, hogy "de reméltem, hogy a kedvemért kinyitnak hamarabb".

Az ilyenekre a rokonom mindig azt feleli, hogy ez butaság és lapozzunk vagy csak idegesen grimaszol és gyorsan témát vált.

Ez tényleg idegesítő szokás a részemről és teljesen szokjak le vagy csak vele ne csináljam?

2022. ápr. 4. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Hát elég idegesítö válasz, nem sokan díjazzák
2022. ápr. 4. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2022. ápr. 4. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Én szeretek viccelődni, akik nem értik azok magukra vessenek, nem a te hibád hogy ilyen.
2022. ápr. 4. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy poénnak elmegy. Viszont ha rendszeres, az elég idegesítő. Persze az se mindegy, hogy adod elő, de legtöbbször ez máshogy sül el, mint amilyennek szánják.
2022. ápr. 5. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ez vicces, én bírom az ilyen humorú embereket, akik random abszurd dolgokat illesztenek bele a beszélgetésbe. :D

Viszont aláírom, hogy ha valaki túl gyakran csinálja ezt, az tud idegesíteni. Anyám csinálja ezt, hogy már ha rászólok, hogy most ne viccelődjön, akkor se tud komolyan válaszolni semmire.

2022. ápr. 5. 00:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Adtam mindenkinek zöldet.
2022. ápr. 5. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ennek az ellentettje vagyok. Mindent a legegyszerűbben fogalmazok, reális vagyok és ritkán mondok bármit is csak úgy átgondolás nélkül. Szerintem ez ember függő, hogy kinek mennyi az elég, lehet sok embernek ez idegesítő, de én szeretek hasonló emberekkel lenni, életet visznek a hétköznapokba a hülyeséggel, nekem pedig nagyon elcseszett humorom van és mindenben megtalálom a viccet. Ember függő.
2022. ápr. 30. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!