Miért viselkednek úgy mintha 55 kg olyan sok lenne?
162 cm vagyok, és volt hogy kb egy éve felhíztam 49 ről 55 kgra. És hát néha szóba jött hogy mennyi a súlyom, és én előszeretettel avattam be bárkit abba hogy híztam, hisz akkor volt először hogy tartósan több voltam, új volt nekem és nem is szégyelltem egyáltalán.
Barátom anyja hüledezett a szám hallatán nagyra nyílt szemekkel, hogy MÁRIS ANNYI VAGYOK? És mondta hogy azért vigyázzak a súlyomra.
Munkatársam meglepődve mondta hogy hát nem is nézek ki annyinak mert hogy tök vékony vagyok. De 55 kg az még vékony nem? Mármint nem ez a csonti fajta, de ne beszéljünk már úgy róla mintha 120-at mondtam volna….
Folyamatosan ezt a reakciót kaptam, azt erősítve hogy 55 sok, szóval fogytam (amúgyis testépítek szóval pár kg-t kell majd fogynom) és most 53 vagyok de nem látok nagy különbséget .
Miért reagál mindenki így amikor valaki azt mondja hogy több mint 50 kg? Annyira nem értem de már annyira elb***ta ez az egész az önképemet hogy ducinak látom magam. De ez egy másik téma.
Az emberek hülyék. Hagyd ezt a témát, mert csak idegedre fognak menni.
Az 55 kg az nagyon is tökéletes lehet, bár nemtudom. Attól is függ, milyen a testösszetétel, hogy oszlik el,de semmiképp sem sok. Én 170 magas vagyok, nekem 55 kg volt a legjobb. 45 kilósan túl sovány voltam. 65 kilót mársoknak érzem.
A környezeted a baj, a felfogásuk.
Izmosan nagyon is jó az 55 kg,de még picit több is! Fogalmuk sincs róla, hogy az izom nagyobb testsúlyt eredményez.
Ne foglalkozz velük, csak tedd, ami jól esik, edzz kedvedre és fejlődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!