Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudnék ezen valahogy változtatni?

Tudnék ezen valahogy változtatni?

Figyelt kérdés
Egy nagyon befelé húzódó ember vagyok, talán már túlságosan is. HA egy társaságban vagyok még sem szólalok mert úgy gondolom hogy hülyeséget mondanék csak és nem érdekelné őket. Ha hívnak valahova mindig azt mondom hogy nem érek rá. Nincs önbizalmam. Nem szeretem annyira ha egy fiú közeledik felém. Pedig hetero vagyok. És azt mondták ketten hogy nem lehet velem értelmes beszélgetést folytatni.

2022. ápr. 2. 04:08
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Ugye te nem ilyen animés csaj vagy?
2022. ápr. 2. 05:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy elég okos, akkor ezt jól csinálod. Aki nem tud beszélni, az legyen visszahúzódó.
2022. ápr. 2. 05:30
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Gyakorolj tükör előtt és olvass sokat, hogy legyen szókincsed és téma, amiről lehet majd beszélgetni.
2022. ápr. 2. 06:00
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Keress meg egy pszichomókust, vannak terápiás csoportok hozzád hasonlóaknak.
2022. ápr. 2. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Ha még tizenéves vagy - esetleg korai húszas éveidben jársz - fejlődésben lehet a lelkivilágod (későn érsz.)

A 4-es válaszoló tanácsát érdemes átgondolnod.

Önbecsülésed sem lehet igazán. Iskolába jársz? Dolgozol? Milyen eredményeket érsz el a mindennapok során?

2022. ápr. 2. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!