Miért van olyan kevés szép ember a világon?
A szépség relatív, de azért mégis vannak olyan példák, amik meghatározzák, hogy kire lehet azt mondani, hogy szép.
Például fiatal Angelina Joule:
Vagy a fiatal Brad Pitt:
szép emberek voltak, és ma is jól tartják magukat, jobban, mint átlag középkorú ember.
Az emberek többsége átlagos szintű. Tehát tisztán átlagos, átlag alatti vagy átlag feletti. Illetve vannak a csúnya emberek is, de ez a kérdés nem róluk szól.
Miért van az, hogy a kivételesen szép gének ilyen ritkák a populációban?
Még valami:
Alan és Barbara Pease is azt mondják a könyvekben (A testbeszéd enciklopédiája) hogy a szép emberek kevesen vannak.
Van sok szép, attól még hogy számodra nincsenek szem előtt.
Azt se mindegy, hogy valakit fizikai munka közben látsz szépnek, vagy pedig egy gálán, amire napokat készült.
Az élet viszontagságai is oda tudnak tenni a szépségnek, meg a plasztikai sebészet ...és még lehetne folytatni a sort.
Nem vagy csúnya, csak kevés a pénzed.
Rengeteg ember klasszisokkal jobban nézne ki önmagához képest, ha milliókat költhetne magára mint a sztárok.
De, nagyrészt pénzfüggő. És ugye az emberiség összes vagyonának 80%án az emberek mindössze 20%-a osztozik, míg a 20%nyi vagyon a 80%é.
Persze vannak csúnya celebek és szép átlag emberek, de nagyrészt azon múlik hogy ki mennyit költ magára. Sok szép ember ha szegény lenne megcsúnyulna.
Pitt tényleg helyes volt, Angelina-t soha nem értettem mitől nagy szám. Szerintem bármelyik egyetemi évfolyam tele van vonzóbb nőkkel.
2 "Szerintem rèm unalmas lenne, ha a többsèg szèp lenne." Ha szép/helyes vagy, biztos. :D Amúgy szerintem egyedül az nyomasztó mikor valaki tényleg egy génlottónyertes és egy rideg pöcs/p*csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!