Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik alárendelik magukat a háziállataiknak?
Teljesen megértem azt, ha valaki jobban szereti a kutyáját, mint az embereket, én is jobban kedvelem az állatokat.
De akik anyuka kicsi cuncumókuskájának nevezik a kutyájukat, úgy beszélnek vele, mint egy elkényeztetett gyerekkel, a kutya mindenek fölött, ha a kis patkány odakap valakihez, még büszkék is rá, hogy milyen ügyes. Ráköltik minden pénzüket, gusztustalan ízlételenségekbe öltöztetik őket, róla szól az egész életük, inkább nem mennek orvoshoz, csak a kutya egészségével, kajával, játékaival foglalkoznak, azok számomra eléggé visszataszítóak. Jaj, rossza anyuka vagyok, csak 3 kicsi juticsontocskát hoztam neked, pedig te többet érdemelsz..(és hasonlóknak voltam fültanuja). A világ legtermészetesebb dolgának várják el, hogy mindenki ugyan úgy érezzen a kutyájukkal kapcsolatban, mint ők.
Kíváncsi vagyok, hogy ez szerintetek "normális"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!