Egyes felnött nök miért túloznak el minden férfi mondatot?
Feleségemnek volt egy jó barátnöje, munkatársa, gyakran mentünk velük kettesben erre arra, a pasija jó haverom volt. Aztán valamin összevesztek, nem tudom min, ök máshova költöztek. Nem láttuk öket 6-7 évig.
Tegnap Budapesten összefutottam a csajjal az utcán. Megörültem neki, köszöntem, milyen rég láttalak, hogy vagy, de jól nézek ki, nagyon csinos vagy, Gábor hogy van, együtt vagytok? (Amúgy együtt vannak)
Erre az lett a reakció, hogy én kikezdtem vele! El akartam csábítani! Ezt terjeszti mindenhol, a feleségem hallotta vissza azt a verziót már, hogy én kávéra invitáltam meg udvaroltam neki. Az eredeti forrást is megtaláltuk, neki ilyeneket azért nem mondott a csaj, csak azt hogy nekem ö hogy tetszik, akarok töle valamit, kikezdtem vele!
Mert ő ilyen. Férfiban is van ilyen, akire ránéz egy nő, akkor már azt hiszi, hogy akar tőle valamit :D
Lehet, hogy nincs hozzászokva a kedvességhez, és neki már jelent valamit, ha megdicsérik.
Vagy csak simán hülye és pletykálni, kavarni akart.
Most te vagy a faszi, a nővel futottál össze, Gáborról érdeklődtél, erre ahelyett, hogy azt mondja, "köszi, jól", azzal vádolt, hogy te kikezdtél vele? Mármint a nővel, nem Gáborral, ugye?
Hát ez érdekes beszélgetés lehetett, éles váltás egy témában 😂 Ha igaz is volna, miért most hánytorgatta fel? Fura nő, szerintem jobb is, hogy szétszéledt a "banda".
Na, én ezért nem bókolok soha pl. munkahelyen a csajoknak. Elterjesztik rólad, hogy rájuk hajtasz, pedig csak kedves akarsz lenni egy fap*nával.
Csakis munkaügyben és tök semleges témákról beszélgetek velük, mint pl. filmek, időjárás, kaják, stb.
A csajjal futottam össze, ö képzelte be, hogy egy bók a kinézetére már randimeghívás kb.
3 igazad van. Nagy igazság.
#3 Ez lenne a normális.
Amúgy meg honnan a jó istenből tudjuk hogy mire gondolt ez a nő?
Gondolom az ország valamely pontján minden egyes nap megtörténik, hogy egy foglalt pasi TÉNYLEG ráhajt egy foglalt nőre, aztán a nőknek mégis van annyi eszük, hogy ne írjanak ki ez alapján altalanosito kérdéseket a komplett férfi nemről.
Engedd el, tedd túl magad rajta.
Nőként írok:
Ha rámosolygok a kollégára, szingli jóbarátra, akkor sokan már úgy veszik, hogy én nyitott vagyok egy kapcsolatra velük (van barátom, szóval kizárt).
És utána még nekem kell magyarázkodni, hogy nem, én rhadtul nem akarok tőled semmit - akkor meg felkapják a vizet.
Az a baj, hogyha 10/8 ilyen, akkor szerencsétlen normális 9-et is így fogom kezelni az előzetes rossz tapasztalásaim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!