Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hitetlenkedik néhány...

Miért hitetlenkedik néhány ember az internetes közösségekben, ha valaki arról ír, hogy jól él?

Figyelt kérdés
Itt és máshol is olvasom, ha valaki arról ír, hogy vett valami drága dolgot, még csak nem is felvágás gyanánt, akkor rögtön megjelennek ott olyanok, akik azt írják, hogy "- Ki hiszi ezt el!", "- Persze, aztán meg a bilibe lógott a kezed!", "- Ja, biztos apukád/anyukád vette neked!", stb. Egy számítógépekről szóló beszélgetésben, minden hátsó szándék nélkül megemlítettem, hogy most vettem videokártyát és laptopot is, megnevezve a márkát és a modellt, erre jöttek többen, hogy mit kamuzok, ki hiszi el, hogy ilyenre van pénzem. Vannak olyan emberek, akik számára ennyire hihetetlen volna, hogy léteznek olyan felnőtt emberek, akik sikeresek, és nem jelent gondot nekik bármit megvenni, kifizetni?
2022. márc. 27. 22:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

10: Hát másnak meg eszébe jut, mert pl. ő is szeretne tenni érte, csak nincs meg az információja hozzá, hogyan lehetséges, hiszen minden általa ismert dolgot már megtett.

Hm???

2022. márc. 27. 22:56
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Csak irigyek.
2022. márc. 27. 23:01
 13/27 A kérdező kommentje:
11, A tapasztalat számomra mást mond. Edukáció, szorgalom, kitartás, ha úgy tetszik, törekvés, és meg lesz az eredmény.
2022. márc. 27. 23:05
 14/27 anonim ***** válasza:
26%
Ahhoz képest, hogy sokan panaszkodnak és elégedetlenek valahogy mégis tele vannak az éttermek és a szállodák. Nyáron biztosan.
2022. márc. 27. 23:06
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

13: Ez ellentmond annak, amit az imént írtál, hogy eszedbe se jutna még megkérdezni se, hogyan lett neki 10x több, mint neked!

Tehát még a módját se tudod, de még csak meg se kérdeznéd, eszedbe se jutna megkérdezni.

2022. márc. 27. 23:08
 16/27 anonim ***** válasza:
48%

14: Nem ilyesmiknél szoktak hitetlenkedni, hanem amikor tömegesen a felső 1%-ba tartozónak vallják magukat.

De én még inkább kérdezősködést láttam ilyenkor, tehát ismeretszerzés, tudásszomj, amit én ilyenkor tapasztalok. És persze 5-ből 4 le is bukik, hogy hazudott!

Általában 1 szokott csak válaszolni, és reális dolgokat, amik megvilágítják a dolgot.

2022. márc. 27. 23:11
 17/27 A kérdező kommentje:
15, Nem, én nem ezt írtam. Azt írtam, hogy eszembe sem jut azon lamentálni, hogy miért van neki több, mint nekem. Nagy különbség, és valószínűleg te is azért tartozol a tárgyalt kategóriához, mert mellébeszélsz, valamint nem érted az írott szöveget.
2022. márc. 27. 23:14
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

17: Akkor azért tévesztettem össze, mert nekem a kettő azonos.

Alig hogy megfogalmazódik bennem egy kérdés, már kezdek is kérdezni, és más módokon utánajárni.

Számomra nem létező dolog az, amit most írtál.

2022. márc. 27. 23:21
 19/27 A kérdező kommentje:
Mi azonos neked? Hogy valaki nem irigy, de nem is kíváncsi rá, hogyan érhet el többet?
2022. márc. 27. 23:24
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

19: Amit írtál a 17-ben, hogy nagy különbség van közte. Hogy lamentál azon, hogy a másik hogyan lehet annyival jobb módú, vagy meg is kérdezi tőle.

Itt egy ilyen fórumon azért vagyunk, hogy beszélgessünk és információt gyűjtsünk. Ha valamire kiváncsi leszek, megkérdezem, hogyan csinálja, hogyan éri el.

2022. márc. 27. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!