Miért hitetlenkedik néhány ember az internetes közösségekben, ha valaki arról ír, hogy jól él?
10: Hát másnak meg eszébe jut, mert pl. ő is szeretne tenni érte, csak nincs meg az információja hozzá, hogyan lehetséges, hiszen minden általa ismert dolgot már megtett.
Hm???
13: Ez ellentmond annak, amit az imént írtál, hogy eszedbe se jutna még megkérdezni se, hogyan lett neki 10x több, mint neked!
Tehát még a módját se tudod, de még csak meg se kérdeznéd, eszedbe se jutna megkérdezni.
14: Nem ilyesmiknél szoktak hitetlenkedni, hanem amikor tömegesen a felső 1%-ba tartozónak vallják magukat.
De én még inkább kérdezősködést láttam ilyenkor, tehát ismeretszerzés, tudásszomj, amit én ilyenkor tapasztalok. És persze 5-ből 4 le is bukik, hogy hazudott!
Általában 1 szokott csak válaszolni, és reális dolgokat, amik megvilágítják a dolgot.
17: Akkor azért tévesztettem össze, mert nekem a kettő azonos.
Alig hogy megfogalmazódik bennem egy kérdés, már kezdek is kérdezni, és más módokon utánajárni.
Számomra nem létező dolog az, amit most írtál.
19: Amit írtál a 17-ben, hogy nagy különbség van közte. Hogy lamentál azon, hogy a másik hogyan lehet annyival jobb módú, vagy meg is kérdezi tőle.
Itt egy ilyen fórumon azért vagyunk, hogy beszélgessünk és információt gyűjtsünk. Ha valamire kiváncsi leszek, megkérdezem, hogyan csinálja, hogyan éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!