Fiúk/férfiak! Titeket zavar, ha egy lánynak van pocakja?
Most híztam pár kilót, kb 43-44 voltam max, de most 47 körül (150 cm vagyok) és híztam, mindenhova, mell fenék, aminek nagyon örülök, és azok adnak is önbizalmat, viszont velük együtt a hasam is megnőtt és most elég nagy:( Barátom szerint semmi gond nincs vele, de engem nagyon zavar és félek, hogy majd mások is pl strandon furán fognak nézni vagy megszólnak, hogy dagi vagyok. Egy kisebb felsőt, toppot nem is merek felvenni, mert kikerekedik…főleg ha eszek😂
Azért vagyok ezen ennyire megakadva, mert világ életembe vekony voltam és ez most változott valamennyire és nagyon szokatlan.
Esetleg valaki, hogy hogy fogyhatnék de úgy, hogy a hasamról menjen jobban, viszont a tobbi részen maradjon? (Tudom sokat akarok😭)
Ha a barátnőmről van szó, és terhes, akkor igen.
Különben nem.
Nem, ha mar hasonlitgatni kell, kikopott olyan volt a teste/alakja, mint daisytheunicorn -nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!