Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az az emberi személyiségjeg...

Mi az az emberi személyiségjegy, viselkedési típus, ami leginkább kiveri nálad a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Amitől leblokkolsz, lefagysz, lesokkolódsz és csak nézni tudsz, mint borjú az újkapura. Vagy ami a legjobban felidegesít.

2022. márc. 23. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sokféle van, de a leginkább szembetűnő pofátlanságok között azt tartom nyilván, amikor minden lehetséges alkalmat megragad valaki vagy valamilyen szerveződés arra, hogy belefojjon és beleavatkozzon más emberek életébe. Nem véletlenül nem szeretem a folyamatosan okoskodókat, azokat, akik időről-időre elfelejtik, hogy honnan indultak és a reklámokkal összefüggő jelenségeket vagy a politikát, ill. bankéletet. Szinte alig van olyan szegmense az életnek, ahol nem talál az ember önként jelentkező külső forrást az életének irányítására. Többek között ezért is kerülöm olyan szinten az embereket, ahogyan csak lehetséges.

Nem szeretem a tét nélkül hazudozó, ferdítő embereket sem, de a tisztességtelenség és a képmutatás vagy a tapintatlanság bizonyos fokozatai is fel szoktak háborítani.

2022. márc. 24. 08:28
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Átlag.
2022. márc. 24. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
A kamugép és az alakoskoďó és nagymellényű rosszindulatú. Ez így egy én.
2022. márc. 24. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez így egyben.
2022. márc. 24. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Butaság+beképzeltség együtt. Sajnos, gyakori.
2022. márc. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!