Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem természetes a...

Miért nem természetes a barátnőmnek az, hogy haza szól (többi lent)?

Figyelt kérdés

Miért nem természetes a barátnőmnek az, hogy haza szól, ha tovább kell bent maradnia dolgozni, vagy még nem jön haza munka után? Hát nem ez az egyik legtermészetesebb dolog? Vagy csak engem neveltek így a szüleim?

Ti hogy vagytok vele? Szóltok a párotoknak ilyen esetben, vagy nemérdekel módon eszetekbe sem jut megnyugtatni, csak hogy ne gondoljon rosszra, pl. balesetet szenvedtetek, megtámadtak stb.? Csak majd amikor hazaértek ha rákérdez véletlen, akkor elmondjátok mi volt?

Nem vagyok kontroll mániás, nem akarom tudni minden lépését, de nem illik tudatni a másikat legalább egy "te hülye, ez és ez van, csak később megyek haza" mondattal?

2022. márc. 19. 02:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Én nagyjából sosem éltem különösebben konvencionális életet meg a melóim sem olyanok voltak,hogy egyszer kiesik a kezemből a toll vagy éppen lekapcsolják a sort, aztán mehet mindenki haza. Egy átlagos napon délután 6 és hajnal 2 között érek haza valamikor, Messengeren szoktam írni asszonynak, hogy sacc per kábé mikor leszek otthon, de neki is ezer dolga szokott lenni. Ezerszer fontosabb a bizalom a másikban, hogy amikor tud akkor veled van. Ha balesetet szenved, akkor úgysem te fogod távgyógyítással megoldani, ezen sem különösebben érdemes pörögni szerintem.
2022. márc. 19. 07:24
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Neked az.

Neki nem.

Nekem sem.

Anyám még 20 évesen is próbált nevelni arra, hogy szóljak, pedig én volt, hogy akár napokra eltüntem.

Aztán ugye egyre többször jutott eszembe, és végére mér mindig szóltam. ...neki

De mikor párjaim lettek, ez ugyanúgy nullázódott.

Általában amikor hazaértem, kérdezték, hogy na mizu, merre voltam. Én meg elmondtam, hogy miért tartott 2-10 órával tovább hazajönni.

Volt aki keresett, neki elmondtam telefonba, és náluk ugyanúgy rászoktam, hogy szóljak, már amikor tudom, higy váratlan programom lesz.

Most szingli vagyok, és a következő párjaimnál se fogom szólni. Szerintem felesleges.

Ha ők ezt akarják, akkor észben tartom amint egyszer ezt megbeszélik velem, és ennyi... Nem nagy cucc.

Te is beszéld meg a pároddal, hogy neked ez fontos.

De ami neked természetes az.. az ennyi. Az NEKED természetes.

2022. márc. 19. 08:27
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
Nekem eszembe sem jutna hazaszólni emiatt. Ha munka után beugrok a boltba vásárolni, vagy összefutok valakivel és beszélgetünk, vagy el kell mennem a bankba vagy orvoshoz vagy bárhova ügyet intézni, akkor is később érek haza. Ez teljesen normális dolog. A párom is tisztában van vele, hogy ügyet intézni munkaidő után van csak lehetőségem, nem is fog pár óra késés miatt balesetre gondolni!
2022. márc. 19. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
Sosem szólok ha kèsek, de a fèrjem mindig elkezd hìvogatni ilyenkor, ami rèm idegesìtő, általában fel sem veszem a telefont.
2022. márc. 19. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!