Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megpróbálkoznátok egy laza...

Megpróbálkoznátok egy laza 200 km-es halálmenettel, megállás-étel-ital-téli ruha nélkül, több hónapos tábori éhezés után? A másik alternatíva a helyszíni agyonlövés

Figyelt kérdés

Több hónapja lágerlakók vagytok. Éheztek, tetvesek-rühesek vagytok, agyondolgoztatva. De a tábornak költöznie kell. A táborlakók nem érnek annyit hogy vonatot vegyenek igénybe így irány gyalog. Úgy ahogy vagytok mocskosan rühesen egy szál ingben facibőben a novemberi időben, télben (helyszín: É-Európa).

A táv 200 km. Nem fogtok megállni egyszer sem. Egymenetben. Ellátás kaja, víz, nincs. Még egy szelet kenyér se.

Aki megy megy. Aki nem akaródzik menni semmi gond, azt helyben agyonlövik.

Bevállaljátok a menetet? Vagy kár ezt erőltetni, lőjenek helyben agyon, az legalább tiszta megoldás?

2022. márc. 17. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Persze hogy bevállalnám, tököm akarna meghalni :D
2022. márc. 17. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ember minél közelebb van a halálhoz,annál jobban ragaszkodik az életéhez. Könnyen oda vetjük, telefonnal a kézben, vagy a meleg szobából a gép elől, hogy én inkább meghalnék, de ott menne az ember, ameddig csak bír. Ebben minden benne van, ami tudni lehet erről.

[link]

2022. márc. 17. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Olyan körülmények között lehetetlen 200 km-t gyalogolni.
2022. márc. 17. 15:58
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

"Olyan körülmények között lehetetlen 200 km-t gyalogolni."

1944. november K-Lengyelország. megtörtént. sokan megtették. sokan belehaltak. Vannak akik túlélték.

Történelem. Nem vitakérdés.

2022. márc. 17. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:
20.000en indultak el, pár százan érkeztek meg.
2022. márc. 17. 16:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyu én egyszer kb 70 kilométert mentem egy nap alatt. Drogfüggő vagyok, és az utcsó pénzem ellőttem heroinnal, hogy legalább elvonásba ne legyek. Pestről indultam Fehérvárra, mert se buszra, se vonatra nem maradt pénzem. Az utak mellett találtam néha vizet, és szerintem azon múlott az életem (nyáron volt melegbe). Így is meg kellett állnom, sőt aludtam is és kb 1 nap volt mire Fehérvárra értem. Amikor hazaértem 2 napig fel se tudtam kelni az ágyból, és hetek kellettek mire a hólyagok eltűntek a lábamról.

200 kilométer fáradtan? A mai átlag embernek esélytelen.

2022. márc. 17. 16:44
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

"? A mai átlag embernek esélytelen."

Kivéve ha ott van mögötte egy gépfegyveres őr, aki azonnal lő, ha megállsz 1 percre is. Na az erős motivátor.

És mondom: történelem. Megtörtént. Nem vitatéma.

Hát ki lehet számolni kb 20.000ből kb pár száz élte túl, az hány százalék...

2022. márc. 17. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
hát én a 70-et se vállalnám be újra. Inkább megbüntettettném magam a kallerral. Akkoriban nem tudtam mire vállalkozok. Szeretek gyalogolni, és gyors is vagyok, de ezt nagyon benéztem akkor. Azt hittem meghalok... Pedig csak 70-80 között lehetett, és előtte ettem is kaját rendesen.
2022. márc. 17. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

" Inkább megbüntettettném magam a kallerral"

Na hát itt a kallernak gépfegyvere van és halállal büntet. Apukém, te négykézláb is csúsznál másznál úgy mennél.

2022. márc. 17. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Menne a halál 19. én már nem félek a haláltól. Többször újraélesztettek. Most is intravénás drogfüggő vagyok. Minden nap készen állok a halálra.
2022. márc. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!