Miért van, hogy kávé/energiaital nélkül nem tudok létezni, nem működik az agyam és olyan vagyok, mint egy zombi?
Egyszerűen nem fog az agyam. Nem indul be az agyi vérellátásom, zombi üzemmódban vagyok kávé, vagy Hell nélkül.
Amelyik nap nem valamelyikkel indul, az a nap el is van baszva, kár volt felkelnem és bárcsak öngyilkos lennék azt érzem, olyan fáradt és enervált vagyok...
Mert koffeinfuggo vagy, a szervezeted erre van megszokva.
Csodalkozol?
Ez koffeinfüggőség.
De ha rászánsz 2 napot amíg nem iszod egyiket sem és ebben a 2 napban csak pihensz, akkor 3. nap már normálisan tudnál létezni koffein nélkül is.
2: Hát nekem 1 kávé kell ahhoz, hogy felébredjek és 2 ahhoz, hogy normálisan tudjak funkcionálni.
Mert egyébként anélkül keresztet vethetek arra a napra... Amelyik nap nem iszom, hulla vagyok...
Aludj többet, az is lehet, hogy 9 óra az alvásigényed, még az is normális. Nekem is kb annyi.
Nem vagy vashiányos? Nem maga a vas mutatja a vérben, hanem a transzferrin és a transzferrin telítettség.
Sportolsz eleget? Heti minimum 3 óra sport kellene, ami NEM séta.
Zöldség, gyümölcs, vitaminok megvannak?
Megfelelő pihenés, hobbikkal, érdeklődési körökkel való foglalkozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!