Hogyan neveljem át magam a semmittevésről a produktivitásra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 15:08
1/3 anonim válasza:
Keresd meg azokat a területeket, amelyek érdekelnek.
2/3 anonim válasza:
Kezdj el aktívan sportolni ha még nem sportolsz és meglátod sokkal aktívabb és kreatívabb leszel.Én is lusta voltam de a sport megváltoztatott mert kitartóbb és fittebb lettem tőle.
3/3 anonim válasza:
Apró lépésekkel kezdve. Tűzz ki mini célokat a nap végéig, amikért teljesítés után adj magadnak valami jutalmat, mondjuk sütit, vagy gyümölcsöt, vagy nézd meg a kedvenc sorozatod egyik részét.
A célokat pedig fokozatosan kell növeli és egyre kevésbé lesz már nyűg ez az egész. Célok alatt amúgy egy szimpla felmosást, vagy sütés-főzést is lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!