Fiúk! Titeket zavar ha egy lány ennyire magas?
Figyelt kérdés
Szóval én 173 cm vagyok, cipőben 175 körül. Azt veszem észre hogy még a magas fiúknak is alacsony barátnőjük van. Modellkedem, szóval annyi előny van a magasságomból, de oda meg alacsonynak számítok legtöbbször, viszont az átlag emberekhez képest magasnak.
18L
2022. márc. 12. 14:27
1/16 anonim válasza:
Ne viccelj már, csajszi, hát nem is vagy magas :) Én nőként nagyobbra nőttem nálad, és nem csak 1-2 centivel, mégis mindig találtam kedves, aranyos magas fiúkat magam mellé.
2/16 anonim válasza:
Szerintem minden méretből vannak emberek, az osztályomban is van 2 méter közeli 17 éves srác, és van 140 centis is. Én most 182 vagyok 18 évesen, engem egyáltalán nem zavar, ha velem hasonló magasságú egy lány. Szerintem tök normális a magasságod, nekem speciel nem jönnek be a nálam méterekkel kisebb lányok.
3/16 anonim válasza:
Nem is vagy magas. a legtöbb lány felhőkarcoló. 180 centi vagyok, és a sulimban ali van nálam picit alacsonyabb lány. De ahogy a második is írta nyílván vannak alacsonyabbak is. De válaszolok a krédésre: nem, nem zavar, sőt örülnék neki, ha olyan amgas lenne, mint te :-)
4/16 anonim válasza:
Ne viccelj már.. én 173,4 cm vagyok és mégis hisztizek időnként, hogy alacsony vagyok, mert igen, az osztályomból én vagyok a tornasorban a középső. Csomó magas lánynak van barátja :) Eljön majd neked is az időd! :)
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)Sajnos az osztályból én vagyok a legmagasabb lány, és egy fiú van aki magasabb, de ő se sokkal. Tömegközlekedésen is a legtöbb nő a vállamig ér, persze van egy két kivétel de ritka...
2022. márc. 12. 15:52
6/16 anonim válasza:
Mivel az ilyen nő gyakorlatilag ember számba sem vesz az én 172 cm magasságommal ezért igen, zavarna. Az ilyen nőnél ha nem vagy minimum 180 akkor nem vagy férfi.
8/16 anonim válasza:
10 cm-rel vagyok magasabb nálad és imádom a hozzád hasonló magasságú lányokat! :)
9/16 anonim válasza:
Kérdező: Hány privátot írtak neked? :D :D
10/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna a te magasságod, csak annyi a kérdés, hogy téged zavarna-e az, hogy veled egymagas vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!