Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok ha férfiak lennétek...

Lányok ha férfiak lennétek hogyan akarnátok kinézni ezekben a kategóriákban?

Figyelt kérdés

- bőrszín

- magasság

- hajszín

- szemszín

- frizura

- szőrzet (arc-test)

- testalkat

- öltözködési stílus

- pénisz méret

2022. márc. 12. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Annyira megszoktam a saját kinézetem, hogy férfiként is ugyan ezekkel a paraméterekkel képzelem el magam. Vagyis:

Ugyan olyan haj-, bőr, szemszín, mint amilyen most van. Akár még magasságban is, vagy ahhoz arányosan, hogy a női átlagától mennyire térek el. Testalkatra is hasonlót képzelek el, mint ami most van, de valamivel erősebb lennék, lévén, hogy férfi lennék. A stílusom pedig ugyan ez lenne, csak férfi megfelelőben. Arcszőrzetem nem lenne, azt nehezen tudom elképzelni, hogy van rajtam.

2022. márc. 12. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alapadatok ugyanazok lennének mint nőként: fekete haj, sötét szem, viláhos bőr. Magasságból kb 180 centi.

Szakáll+haj valami ilyesmi lenne, mert hasonló az arcformám így jól is állna.

[link]

Nőként is elegáns vagyok, férfiként is főleg bőrcipőt, inget+zakót hordanék, meg néha nyakkendőt. Tehát igazából nem nagyon változtatnék magamanon, hasonló lennék mint most, csak férfiben

2022. jún. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!