Lányok ha férfiak lennétek hogyan akarnátok kinézni ezekben a kategóriákban?
- bőrszín
- magasság
- hajszín
- szemszín
- frizura
- szőrzet (arc-test)
- testalkat
- öltözködési stílus
- pénisz méret
Annyira megszoktam a saját kinézetem, hogy férfiként is ugyan ezekkel a paraméterekkel képzelem el magam. Vagyis:
Ugyan olyan haj-, bőr, szemszín, mint amilyen most van. Akár még magasságban is, vagy ahhoz arányosan, hogy a női átlagától mennyire térek el. Testalkatra is hasonlót képzelek el, mint ami most van, de valamivel erősebb lennék, lévén, hogy férfi lennék. A stílusom pedig ugyan ez lenne, csak férfi megfelelőben. Arcszőrzetem nem lenne, azt nehezen tudom elképzelni, hogy van rajtam.
Az alapadatok ugyanazok lennének mint nőként: fekete haj, sötét szem, viláhos bőr. Magasságból kb 180 centi.
Szakáll+haj valami ilyesmi lenne, mert hasonló az arcformám így jól is állna.
Nőként is elegáns vagyok, férfiként is főleg bőrcipőt, inget+zakót hordanék, meg néha nyakkendőt. Tehát igazából nem nagyon változtatnék magamanon, hasonló lennék mint most, csak férfiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!