Hanyas pasinak/csajnak tartod magad? Kort és nemet is írjatok.
Nem tartom magam jó pasinak, de rondának se; olyan kellemes, 12 egy tucat külsőm van.
A kedvenc testrészem? Az egy másik főkategóriába tartozik. ;)
F/40
6-7-esnek tartom magam.
Anyámnak mocsokjó génjei vannak, amiből szerencsére én is kaptam. Apámtól meg szerintem minden szőrt örököltem, amit lehetett, de legalább a hajamért és a szemöldökömért sok nő irigyel. 😅 De főleg a fenekemre és a lábaimra vagyok büszke, azért én magam is sokat tettem.
Az életmódommal is igyekszem fenntartani a jó gének eredményét, nem sok dolog van az életemben, amivel rombolnám magam, illetve viszonylag fiatalon (22) kezdtem a tudatos bőrápolást is.
Azért 7-est mondanék, mert nem vagyok tipikus cicababa, nem szeretem magam kicsípni, nem szeretem a kényelmetlen nőies ruhákat és lábbeliket, szóval nem sokat teszek azért, hogy nőies legyen a megjelenésem, inkább csak azért, hogy egészséges és ápolt. Egy farmeros-pólós lány meg azért nem kifejezetten szexszimbólum.
10/20-as vagyok.
Szeretem az ujjaim,a szam,hajam,mellem,stb stb. Az osszes letezo mm-t a testemen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!