Örülnél egy olyan lehetőségnek, hogyha elszúrtad az életed, akkor megnyomsz egy gombot és előlről kezdhetnéd?
Figyelt kérdés
Megnyomná a gombot az illető és újra megszületne cuki kis csecsemőnek. És addig és addig ismétlődne ez, amíg tökéletes élete nem lesz. Ha következő életében megint elszúrna valamit, újra megnyomná a gombot.
Tehát addig püfölné a gombot, amíg tökéletes, vagy legalábbis elégedett élete nem lesz. Te örülnél egy ilyen opciónak?
2022. márc. 10. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez csodás lenne. 😊
Nem, ennek semmi értelme. Ez baromság! 🙄
22 szavazat
2/13 anonim válasza:
ERRE a világra újból és újból és újból leszületni? Az lenne csak a kib.szás. Isten őrizz!
3/13 A kérdező kommentje:
Én biztos szarrá püfölném azt a gombot.
2022. márc. 10. 16:51
4/13 anonim válasza:
Még a számítógépes játékokat is untam, amiket hiba esetén elölről kellett kezdeni, pedig az szórakozás.
6/13 anonim válasza:
Inkább egy olyan gomb kéne amit megnyomva láthatom a döntéseim hosszútávú következményeit.
Nem akarok 5000 évig élni, hogy az összes hibámat ki tudjam javítani.
7/13 A kérdező kommentje:
Én addig nyomnám, amíg tökéletes és boldog életem nem lesz. Ebben nem kötök kompromisszumot!
2022. márc. 10. 17:04
8/13 anonim válasza:
De ha újra kisbaba vagy, újra tudatlan, akkor ugyanazokat a hibákat követnéd el újra és újra. Vagy úgy működne ez, hogy megvannak az előző elrontott életed emlékei?
9/13 A kérdező kommentje:
8: Természetesen igen, mindenre emlékeznél.
2022. márc. 10. 18:31
10/13 anonim válasza:
Legrosszabb dolog számomra mikor nincs mentés, és utána újra kell kezdeni. Úgy hogy nem örülnék. De ha lenne manuális mentés és azokból lehetne "betölteni" na annak már örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!