Minden hétvégén csináltok valami programot?
Én legtöbbször csak pihenek itthon hétvégén. Megcsinálom a házimunkát vagy jó időben kertészkedek stb.
Ritkán van programom.
A munkahelyen minden hétfőn megkérdezik tőlem is, milyen volt a hétvégém. Nyilván illendőségből. Viszont sosem tudok semmi érdekeset mondani és már kezdem szégyellni.
Ti mindig csináltok programot hétvégére?
A 3. hétvégén golyóznék be, ami erős stessz, nyűgösség, erős rosszkedv formájában nyilvánulna meg.
Nekem is szükségem van a pihenésre, a pihenés számomra az egyedüllét, a punnyadás, érdeklődési köreimben való olvasgatás, agyat nem igénylő telós játékok, videónézegetés az érdeklődési köreim témakörében, a növényeim rendberakása, némi edzés (futás, felülés, kézisúlyzók, futópad, taposógép, esetleg egy kör bicaj). Így töltődöm fel.
Szükség van élményre és társaságra is, de ezek alapvetően leszívnak, elfárasztanak.
Az ideális az, ha minden 2., 3. hétvégén mozdulok ki egy-egy napra.
Mi mindig.
Kirándulas, biciklizés, vagy ha rosszvidő vsn, akkor múzeum, kiállítás...
Embere válogatja.
Nekem a pihenés egy könyv, múzeum, kirándulás társaságban, nyáron vízpart akár 1-2 napra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!