Mindig jókedvű és vidám vagyok. Ez baj?
16 éves fiú vagyok, és mindenen tudok nevetni. Elég gyerekes vagyok, néha túlságosan is komolytalan. A leggyengébb vicceken is szakadni tudok. Naponta többször is kapok röhögőgörcsöt, emiatt már párszor meg is ütöttem a bokámat :D
Régi, általánosban lévő barátaim nem is szeretnek velem lenni sok időt, és nem is szívesen beszélgetnek velem. Sokszor fejemhez vágja mindenki, hogy velem semmiről sem lehet beszélni, mert elviccelek mindent.
Szerintetek baj ez a túlságosan pozitív személyiség? Lehet, vagy kell ezen változtatni? Érdekes, mert az a mostani életcélom, hogy minden embert megmosolyogtassak, és mindig pozitív, vidám maradjak, bármilyen nehéz is az élet :D
Jaj de aranyos vagy. 😊😊 Ez nagyon becsülendő és pozitív tulajdonság. Megadhatnád a receptet, mi a titka ennek. Én is szeretnék ilyen örök vidám, boldog és jókedvű, vicces lenni! Hogy egyem a szíved.
25/F
Nekem nagyon bejon ez a pozitiv hozzaallas az elethez. Ilyen emberekkel veszem magam korul,mint Te. A veszmadarakat tavoltartom.
N
Jaj de kedvesek köszönöm szepen
Egyébként nem csak arról van szó, hogy mindig vidám vagyok, hanem arról, hogy otthon egyedül vagyok, vagy a suliban dogát írnak, és rámtör a röhögőgörcs, minden ok nélkül. Ez miert lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!