Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig jókedvű és vidám...

Mindig jókedvű és vidám vagyok. Ez baj?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és mindenen tudok nevetni. Elég gyerekes vagyok, néha túlságosan is komolytalan. A leggyengébb vicceken is szakadni tudok. Naponta többször is kapok röhögőgörcsöt, emiatt már párszor meg is ütöttem a bokámat :D

Régi, általánosban lévő barátaim nem is szeretnek velem lenni sok időt, és nem is szívesen beszélgetnek velem. Sokszor fejemhez vágja mindenki, hogy velem semmiről sem lehet beszélni, mert elviccelek mindent.

Szerintetek baj ez a túlságosan pozitív személyiség? Lehet, vagy kell ezen változtatni? Érdekes, mert az a mostani életcélom, hogy minden embert megmosolyogtassak, és mindig pozitív, vidám maradjak, bármilyen nehéz is az élet :D

2022. márc. 5. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de aranyos vagy. 😊😊 Ez nagyon becsülendő és pozitív tulajdonság. Megadhatnád a receptet, mi a titka ennek. Én is szeretnék ilyen örök vidám, boldog és jókedvű, vicces lenni! Hogy egyem a szíved.

25/F

2022. márc. 5. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy nem vagyunk barátok. 1-es voltam. 🙂
2022. márc. 5. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy boldog? Mi történt? Vagy hogyan vagy boldog?
2022. márc. 5. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejon ez a pozitiv hozzaallas az elethez. Ilyen emberekkel veszem magam korul,mint Te. A veszmadarakat tavoltartom.

N

2022. márc. 5. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Most kicsit ilyen képzavar van. A jókedvűség és a komolytalanság nem ugyanaz. Nem kell infantilisnek lenni ahhoz, hogy boldog és vidám legyél.
2022. márc. 5. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ahogy ötös mondja, nem baj, ha folyton vidám vagy, én is ismerek ilyet, képtelen elszomorodni bármin is, de miután normális ember, ezért képes visszavenni magából és kicsit lecsendesíteni a pozitivitását, ha a helyzet megkívánja.
2022. márc. 5. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező olyan jó lenne baromkodni egy picit, nagyon rég nevettem egy kellemeset. A sok szürke búskomor ember mellett te üdítő kivétel vagy. Tudod, mint a Fanta. 😊😊😊😃😃😃
2022. márc. 5. 23:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Jaj de kedvesek köszönöm szepen

Egyébként nem csak arról van szó, hogy mindig vidám vagyok, hanem arról, hogy otthon egyedül vagyok, vagy a suliban dogát írnak, és rámtör a röhögőgörcs, minden ok nélkül. Ez miert lehet?

2022. márc. 7. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
8: De kár, hogy nem vagyunk barátok.. ☹️😕 Tök jó arcnak tűnsz.
2022. márc. 7. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!