Érdemes úgy elvégezni egy egyetemi szakot, hogy?
Valószínűleg semmire sem használhatom a diplomát, ha pedig mégis, az max minimálbéres munka lehet, és kb az egyetlen ok, hogy el akarom végezni, hogy elmondhassam, hogy van belőle diplomám?
(Nem lényeg, hogy miről van szó)
Nem, így nem.
A férfi vagy jobban jársz ebben az esetben ha villanyszerelő vagy burkoló leszel. Ezeket a szakmákat elvégezheted felnőttképzésben
Ha hölgy akkor pedig műkörmös.
Ezzekkel egyébként hülyére keresheted magad ha jól csinálod.
Nem akarok szexista lenni. Nőként is lehetsz villanyszerelő és férfiként is műkörmös :D ez nem gond
Az viszont gond lenne ha csak azért csinálnál egy diplomát hogy legyen.
Ui miert nem csinalsz értelmes diplomát?
#1 Néprajzot tanulnék. (nem én szavaztalak le)
Köszi mindenkinek.
1. Vagyok
Nem értem mi ez a lepontozás, de nyilván arra gondoltam, hogy pénzügyileg egy jó szakma jobb mint egy "rossz" diploma
Mindenre szükség van
Kérdező: a neprajzi diploma munkaerő piaci helyének Te is utána tudsz nézni. Ha az neked elég, akkor belevághatsz. Persze nem árt ha van mellé valami kis vállalkozásod, hobbid vagy hasonló
Néhány tipp : Órás , nyelvtanító/társalgó társ, gravírozás keszítés, fafaragó, festő
Bármi más
Mert ezek fizetés kiegészítésnek jók lehetnek.
Viszont mondok valamit ami nem éri meg : Olyat csinalni amit nem szeretsz.
Hatványozottan nem éri meg olyat csinálni amit nem szeretsz, kevés pénzért.
Ui koszi, hogy nem pontoztál le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!