Mennyire visel meg a mostani ukrajnai háború?
Annyira unalmas ez az amerika-fóbia. :D
Nem, nem Biden lövet szét kórházakat, óvodákat és atomerőműveket jelenleg.
Provokálták oroszországot? Valószínűleg igen. Akkor az a megoldás hogy random embereket lövünk sz.rrá? Nem. Innentől kár a szerecsenmosdatás.
Ha Putin Magyarországra is rámegy mindjárt megváltozik majd a véleményük. Mert rá fog,megmondta.
Lehet hogy a NATO rögtön intézkedik is, de lesz pár bomba, löveg ;)
Én nyomottabb hangulatú vagyok és nagyon félek.
Kétfelé bontanám.
Egyfelől nagyon sajnálom az ukrán civileket, akik élték az életüket, hasonlóan, mint én, a családom vagy a barátaim. Dolgoztak, tanultak, szórakoztak, ennyi. Majd egyszercsak menekülniük kellett és esetleg le is bombázták az oroszuk az otthonukat. Átmenekülnek Magyarországra pl és amúgy nem lesz hova visszamenniük.
Egy csomó ismerősöm vett mostanában lakást. Elképzelem, ahogy végre felújítja, beköltözik, örül. Majd egyszercsak át kell menekülnie Ausztriába két bőröndnyi cuccal és közben lebombázzák az új lakását. Kb. ez történik most Ukrajnában.
Sajnálom a parancsot teljesítő katonákat mindkét oldalról, akik a legkevésbé szeretnék ezt tenni, de muszáj (akár azt is el tudom képzelni, hogy ha megtagadnák a parancsot, a családjukat ölnék meg....).
Sajnálom azokat az orosz civileket, akik semmiről se tehetnek, akár ellenzik is a háborút, de "megszívják" a szankciók miatt.
Ez nem más, mint 5-10 hatalmon levő emberke konfliktusa, ami miatt milliók szenvednek, százezrek halnak meg. Olyan milliók, akiknek semmi köze az egészhez, nem tehetnek róla, nem kértek belőle.
Másfelől félek, mennyire fog minket érinteni.
Valamennyire biztosan.
A legeslegenyhébb egy 2008-as szintű világválság, elszegényedés.
Én jelenleg próbaidős vagyok, meglepne, ha nem raknának ki a végéig...
Lehetséges, hogy jövő télen megfagyunk, addig meg áramszünetek lesznek.
Lehetséges a III. világháború kitörése.
Lehetséges, hogy nem törik ki a III. világháború, de minket lerohannak az oroszok. Akár kiléptet pártunk és kormányunk a NATO-ból és/vagy EU-ból, akár nem véd meg a NATO akár bármiképpen.
Olyan nincs, hogy semennyire se érintsen minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!