Mást is zavar néhány ember hozzáállása a háborúhoz?
A covid eddig is valósidejű szűrőként funkcionált, mivel könnyebb volt kiszúrni a konteósokat, de azt betudtam a tájékozatlanságnak, szociális háttérnek, butaságnak.
Viszont amikor meghallom, hogy "hádde bezzeg az ukránok így - úgy bántak a kisebbséggel.." NEM. Egy öntörvényű agresszor ágyúzza a civil lakosságot, iskolát, kórházakat, lakóházakat, erre nincs mentség, ez emberiség elleni bűntett amire nem lehet magyarázat. Aki ezt nem ítéli el vagy próbálja felmenteni Putyint annak az érzelmi intelligenciája ijesztően alacsony és borzalmasan zavart lelkiállapota van.
Megdöbbentő, hogy mennyi ilyen emberrel találkozom és nem csak álprofil mögül, hanem a való életben is. Végtelenül elkeserít, leginkább elvonulnék valami izolált területre, mert képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen lelketlen emberek között kell élnem.
Nyugtassatok meg, hogy ez csak egy hangos kisebbség és a többség racionálisan gondolkodó, érző lény.
Nem. Mindenki úgy áll hozzá, ahogy akar, csak engem hagyjanak békén az összeesküvés elméletekkel és más baromságokkal. Az atomháborútól rettegést is tartsák meg maguknak.
Akik eddig önjelölt virológusok voltak, most önjelölt konfliktus szakértővé alakulnak át.
"És erről mindenki kussol."
Az összes lap lehozta.
De igen, zavar, de most őszintén, meglepődtél ezen?
A magyarok többsége nem az eszéről híres, és még frusztrált is. mit vársz egy olyan országtól, ami 12 éve eltűri Orbánékat?:)
a magyarok nagyképűsködésben világbajnokok, de a többség olyan egyszerű, mint a szög.
13 ennek az lehet az oka, hogy mindenki a hozzá illő társaságban ver gyökeret.
Én pl. munkában és a magánéletben is ritkán találkozok buta, rosszindulatú emberekkel.
Aki pedig esetleg nem annyira képzett, az sem frusztrált, nagyképű, ezért nem is tűnik fel. :)
“ Akik eddig önjelölt virológusok voltak, most önjelölt konfliktus szakértővé alakulnak át.”
Igen, pontosan. Mindig ugyanazok az emberek. A másik kaszt, mert csak kettő van. A mi meg a mások! 🤣🤣🤣
"Nyugtassatok meg, hogy ez csak egy hangos kisebbség és a többség racionálisan gondolkodó, érző lény."
Én is ezt hallgatom sajnos a munkahelyemen. "Az USA kiharcolta hogy az orszok megtámadják Ukrajnát, Putyin majd visszaadja nekünk Kárpátalját" stb. Szánalomgyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!