Egy felnőtt ember élete nem is számít?
Figyelt kérdés
Bocs, de nagyon felháborodotam. Láttam egy posztot, ahol CSAK ukrán menekült gyerekeknek gyűjtenek pelenkát, bébiètelt, törlőkendőt, gyerekpokrócot stb. Egy felnőtt ember élete már a kutyát se érdekli, mindig csak a kölykök járjanak jól és meneküljenek meg(akár a haláltól)?!? De ez alapból így van az életben is, állandóan csak azokat helyezik előtèrbe, a felnőtt meg dögöljön meg...2022. febr. 27. 11:34
11/14 anonim válasza:
Pont azért gyűjtenek pelenkára meg bébiételre, mert ilyen helyzetekben ezekhez a legnehezebb hozzájutni. Ételt, szállást, sőt, még ruhát is viszonylag könnyen lehet szerezni de a gyerekholmi ilyenkor luxus. Azért kell extra figyelmet fordítani a gyerekholmikra, mert ebből van a legnagyobb hiány. Érted...
Amúgy meg igazán érezhetnél egy kis szolidaritást a gyerekek felé, mert pont olyan hisztis és önző vagy, mint egy magatehetetlen kisgyerek.
12/14 anonim válasza:
Lószart szolidaritás. Majd akkor lesz ha nem őket kell mindenütt hallgatni.
Ez kérdező mindenütt így van. Most még. Ha majd elfogy az ivóvíz átrendeződnek majd a viszonyok és az fog többet érni aki hozzá is tesz a közöshöz nem csak arra jó hogy a taknyát szétkenje.
13/14 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek segítenek.
14/14 anonim válasza:
A felnőtteknek többnyire nem kell pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!