Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnek olyan emberek,...

Hogy lehetnek olyan emberek, akik képesek interneten, arc nélkül, egy másik felhasználó halálát kívánni?

Figyelt kérdés

Bemerészkedtem a politikakategóriába az (egyenlőre) orosz-ukrán háború miatt. Eddig nem igazán mentem fel oda, mivel én politikafilozófiával és politikatudománnyal foglalkozom és nem igazán volt kedvem kezelésre szoruló, dühkezelési problémás emberekkel vitázni. Megnéztem egy kérdést, ami nem a témakörhöz kapcsolódott, mivel, úgy gondoltam, hogy miért ne. Erre azt látom, hogy a kérdező azt kívánja egy ellentétes állásponton lévő válaszolónak, hogy lőjék agyon a háborúban és dögöljön bele.

Hogy lehetnek ennyire gusztustalanok az emberek?

Egyszerűen borzongással tölt el, hogy ezek az emberek amúgy leülnek mellém a buszon, kiszolgálnak az üzletekben, akár lehet, hogy ismerősöm vagy rokonom is és nap mint nap találkozom velük, csak akkor egy mosolygós álarcot viselnek.

2022. febr. 26. 19:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10.

https://www.youtube.com/watch?v=HGipbsnHNSM

Ok.

Én amúgy nem állítottam be sehogy.

2022. febr. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!