Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen vicces balesetek...

Milyen vicces balesetek történtek veled?

Figyelt kérdés
Hozok popcornt és behűtöm a kólát, szeretnék kacagni egy jót. 😀😀😀

2022. febr. 23. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Esküvőre voltunk hivatalosak, a menyasszony szüleinek a házánál volt a gyülekező. Hatalmas vendégsereg a ház körül, a rokonság színe-java már ott várakozott. Autóval megérkeztünk, apám vezetett, én kiszállok a hátsó ülésről, megigazítom magam, integetek a rokonoknak, egyszer csak hirtelen valami irgalmatlan nagy trotty zuhant a nyakamba, a fejemre, az egész ruhámra tetőtől talpig. Apám egy villanyoszlop mellé parkolt be. A villanypózna tetején meg gólyafészek volt... Tudjátok mennyit ürít egy gólya? Előtte én sem tudtam... Hát, nem annyit, mint egy veréb vagy mint egy galamb. Neeeeeeem. Hanem mintha két kancsó vízzel öntöttek volna nyakon. Ráadásul az első adag után 2 másodpercre rá rögtön küldte is a következő adagot. Kétszer fosott nyakon "a rohadék". :) Még csak ráeszmélni vagy felocsúdni sem volt idő az első sokkból, rögtön küldte a második bombatámadást. A gyülekező násznép fele meg hangosan elröhögte magát az eset láttán. Nem hibáztatom őket, külső szemlélőként lehet, hogy én sem tudtam volna nevetés nélkül megállni. :)

Apu hazavitt újra megfürödni, átöltözni, de aznap egész este igyekeztem mindenkit elkerülni, aki széles vigyorral az arcán jött felém... :)

2022. febr. 24. 02:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb, utolso😂😂

MAJDNEM vmi hasonlo tortent velem is. Kulfoldrol mentem haza, vartam a buszra, amivel mentem a repterre. Kiallok cigizni, erre kozvetlenul mellettem egy fel meterre becsapodik egy siralyszar, ilyen 12-15 centi atmeroju volt. Mikor meglattam, ledermedtem, h basszus, mekkora makom van, meg hogy hogyan repulnek en haza, ha ez a hajamra, fejemre, mindenemre esik.

2022. febr. 28. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Phu #11 maga a szitu is rohadt vicces, de ahogy meg fogalmazol is… nem birom!!🤣🤣🤣🤣
2022. febr. 28. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!