Munkambol adodoan emberekkel dolgozok. Mármint sok emberrel.
És azt vettem észre hogy az utóbbi időben egyre jobban elterjed az a felfogás hogy "nekem minden jár", de úgy alanyi jogon.
És te meg mindenki azért vagy hogy ezt megadd nekem és úgy ahogy én akarom.
Ha a kisujjadat nyujtod biztos hogy kell az egész karod is.
Meg még vannak róla győződve hogy ők mindenhez jobban értenek, te ne akard megmondani neki észérvekkel, neki kell és kész.
Szóval mióta és miért lett ilyen kovetelozo és én központu ez a világ? Aki szintén ezt tapasztalja hogy kezeli ezt?
2022. febr. 23. 13:12
1/8 A kérdező kommentje:
Kiegeszitesnek még annyit hogy furcsa mód ezt a hozzaallast nem is a fiataloknál tapasztalom hanem az idoseknel és a 40es 50es korosztalynal.
A fiatalok sokkal inkább alkalmazkodoak, kedvesek, nyitottak, egyuttmukodoek.
2022. febr. 23. 13:18
2/8 anonim válasza:
Énis emberekkel foglalkozom, de nekem nincsenek ilyen gondjaim. Mindig úgy állok hozzájuk, hogy érezzék, hogy szolgáltatást vesznek igénybe, DE, azért nem ők lettek ott hirtelen a vezérigazgatók.
2022. febr. 23. 13:19
3/8 anonim válasza:
Szerintem is sok ember pofátlan lett sajnos ezen a téren.
Egyre kevesebben szeretnének dolgozni, nagy sokan gyorsan milliomos szeretnének lenni csak úgy a semmiből.
Ha megnézed a fiatal generációban minden második gyerek/fiatal felnőtt influenszer, blogger, énekes stb. szeretne lenni..
Szerencsére a közvetlen környezetemben nem sok ilyen van, de biztos, hogy megjegyezném ezt a viselkedést.
2022. febr. 23. 13:21
4/8 anonim válasza:
Szvsz ennél a korcsoportnál azért, mert már annyiszor phaszták át őket a palánkon, hogy elegük van és inkább makacskodnak, asztalt csapkodnak, erőt fitogtatnak, mert ez a módszer eredményre vezet. Még ha a te területed ez nem is jogos. Nincs türelmük már jópofozni meg alkudozni.
2022. febr. 23. 13:31
5/8 A kérdező kommentje:
#4 ebben lehet valami hogy sokszor érte már őket rossz tapasztalat, de ez akkor sem jogos hozzaallas az hogy belepek valahova és essel hasra tőlem mert én vagyok a valaki és akkor most én diktalok..
2022. febr. 23. 13:34
6/8 anonim válasza:
Nem, valóban nem, de magamon is észlelem. Pl banki ügyintézésnél. Akiknél a hitelünk van, valami ritka hülye banda, valószínűleg minden banki ismeret nélküli, utca embere ügyfelez 90%-ban. Így már idegesen megyek be, még ha éppen kifogok egy normálist, akkor is azt várom, mikor bukik ki belőle, hogy egy hülye.
2022. febr. 23. 19:50
7/8 anonim válasza:
Mert sokan elfogadták a régi hirdetést, miszerint: "Mert Ön megérdemli.".
2022. febr. 23. 21:00
8/8 A kérdező kommentje:
#6 az én munkahelyemen is sok ember (nem a kollégak) meg van róla gyozodve hogy mi hülyék vagyunk és nem értünk a munkankhoz, ő jobban tudja stb. Pedig nem így van, pusztán nem úgy csináljuk ahogy ő akarja, de ennek megvannak a szakmai okai amiket el is mondunk és azt mintha meg se hallanak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!