Melyik lány név a legszebb a három közül?
23 Gondolom ha a közelkeleten megkérdezel pár random embert, hogy tetszik-e nekik a Csanád a Koppány, a Gyula vagy a Csenge név ugyanezek lennének rá a reakciók és állítom 10/10 nem tudná, hogy ezek milyen nevek.Valószínűleg ők is röhejesnek tartanák ha elképzelnék, hogy egy helyi ember a saját nyelvterületükön így akarná elnevezni a gyerekét.
Pl. nekem van egy lengyel barátnőm, aki majdnem beszart a röhögéstől mikor 1-10-ig tanítottam számolni, különösen mikor a 6-hoz értem.Azon nagyon jót röhögött.
26 Mondom, ez vonatkozzon akkor mindenkire.Ennyi erővel a világ 90%-a egy suttyó.Mindenkinek lehet olyat mondani, amit épp nem ismer.
Ennek nem is ez volt egyébként a lényege, hanem az, hogy itt Magyarországon hogyan hangoznának ezek a nevek.Hát szarul, ennyi a lényeg.
Ahha, szóval van egy cigány nóránk, egy elírt Bagiránk és valami szar, ami lehetne városnév.
Nőiesebbet nem találtál, csak ilyen undorító szarokat?
Nem az a baj, hogy nem magyar nevek, hanem hogy szar, durva, nőietlen a hangzásuk.
Egy olasz vagy spanyol női nevet bármikor elfogadnék, nem zavarna, ha szokatlan. De ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!